Joey Baarslag

Joey Baarslag Personal Trainer

Mijn naam is Joey Baarslag.

Sinds 2012 werk ik als Personal trainer en fitnessbegeleider bij Fitness and Healthclub The Crunch in Amsterdam-Noord. Het is mijn passie om mensen te helpen. Wil je afvallen, of misschien wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere gezondheidsredenen?

Hiervoor heb ik Amazing You opgezet!

Ik ben ervan overtuigd dat personal training de beste manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Ik ben gespecialiseerd in obesitas, TRX-training, kettlebell training en persoonlijke begeleiding.

Een Personal Trainer is iemand die je begeleidt, motiveert en samen met jou alles uit de kast haalt om jouw doelstellingen te bereiken. Hij is iemand die je kent en met wie je je vorderingen bespreekt Het is belangrijk dat je jezelf prettig voelt in jouw eigen lichaam en leven! Als je lekker in je vel zit, voel je je zelfverzekerder en kan je de hele wereld aan. Een gezonde leefwijze maakt je lichamelijk en mentaal sterker en dat straal je uit.

Amazing You bied de volgende pakketten aan:

    • 1 op 1 Training (een training waarbij alles op jou is gefocust. Naar mijn mening de snelste en beste manier om je doelstelling te behalen).
    • Duo Training (een training met een vriend(in) familielid of collega) De prijzen zijn p.p!
    • Small Group Training Max 10 personen (een training met vrienden of collega’s. 45 min aan de bak in een zaaltje en 15 minuten buikspier training).

Voor meer informatie hier over kunt u mailen naar joey@amazingyoupt.com

 

Amazing You

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *