Update 4: Oplevering Fase 2 Herstelwerkzaamheden

Tijdelijke tarieven en wijziging in groepslessenrooster

Beste Crunchers!

Alweer bijna twee weken geleden, hebben we de club weer deels kunnen openen. Fijn om te constateren dat alle leden begrip hebben voor de situatie!

Ondertussen wordt er door de aannemer flink doorgewerkt om de 2e fase, zoals afgesproken, op maandag 5 mei op te kunnen leveren.

De werkzaamheden verlopen voorspoedig, dus vanaf maandag 5 mei zal groepslessenzaal 2 weer in gebruik  kunnen worden genomen. Dit betekent dat het reguliere lesrooster vanaf maandag 5 mei weer van kracht is. Lesrooster: http://thecrunch.nl/fitness-strenght-cardio-classes/lesrooster/

 Groepslessenzaal 2 is nog niet helemaal gereed (er kunnen desondanks prima lessen gegeven worden). De speciale plafondplaten, die in deze zaal geplaatst moeten worden, hebben een lange levertijd. Deze hebben we dus nog niet kunnen terugplaatsen. Het plafond is in principe gereed, je kijkt nu echter door het raster heen. De plafondplaten worden over 4 weken verwacht. Er is een aantal nieuwe vloerplaten tekort geleverd. Het deel in de punt van de zaal is daardoor nog niet gereed, maar de levering staat gepland op dinsdag 6 mei. In de loop van dezelfde week wordt de vloer volledig afgemaakt.

Het aircosysteem kan weer optimaal in gebruik genomen worden.

De leestafel komt weer op zijn “eigen plek” te staan. Het andere meubilair is in de brand verloren gegaan. I.v.m. levertijden duurt het nog even voordat we weer ander meubilair in de lounge hebben staan.

Gedurende de dag op maandag 5 mei zullen er helaas wat werkzaamheden plaatsvinden in het deel van de club dat vrij komt na het verwijderen van de tijdelijke stofwand.

Je kunt het volgende verwachten op maandag 5 mei: 

07.00-10.00 uur       Verwijderen tijdelijke stofwand
Vanaf 07.00 uur       Gladtrekken en schilderen nieuwe wand tussen herenkleedkamer en lounge
Vanaf 08.00 uur       Terugplaatsen aircosokken fitnesszaal
Vanaf 10.00 uur       Terugplaatsen van Kinesis- en Fitnessapparatuur
Vanaf 12.00 uur       Terughangen lichtschijf fitnesszaal
Vanaf 12.00 uur       Terugplaatsen van geluidsboxen en televisies in lounge
Vanaf 12.00 uur       Omtimmeren van stalen balk aan het plafond tussen tijdelijke stofwand en bar

Daarnaast wordt er ook gewerkt aan o.a. het vervangen van alle plinten. Je zult dus af en toe wat werklui tegenkomen in de club.

Uiteraard zullen wij de werkzaamheden zoveel mogelijk proberen uit te voeren op de rustige momenten en zullen wij de overlast tot een minimum beperken.

Na maandag 5 mei zal het grootste deel van de verbouwing achter de nieuwe wand plaatsvinden. Hoe lang het gaat duren voordat deze 3e fase wordt opgeleverd, is afhankelijk van levertijden van o.a. sauna en stoombad. Uiteraard wordt er een update verstuurd zodra hierover meer duidelijkheid is.

Mocht je vragen hebben m.b.t. bovenstaande, stuur dan een email naar nicole@thecrunch.nl

Dank voor het begrip en geduld!

Nicole Bommer
Managing Director

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *