Skin2Win – Special bij het Win2Lose programma

Skin2win actie bij win2lose

Als je bent begonnen aan het win2loseprogramma en dus meer gaat bewegen, anders gaat eten, supplementen gaat gebruiken. Kortom, de keuze maakt gezonder te gaan leven, dan zit je straks letterlijk en figuurlijk al een stuk lekkerder in je vel. GEFELICITEERD!

Je begeleiders doen er alles aan jou te motiveren deze ingeslagen weg te blijven volgen en tot een goed einde te brengen, dus het gewicht dat je wilt verliezen ook daadwerkelijk te verliezen. Op je weg naar de “eindstreep” zul je ongetwijfeld momenten beleven dat je toe bent aan wat extra verwennerij, een “kadootje voor je harde werken”.

Daarom heeft DEAUTIFUL @ THE CRUNCH voor jou een aanvullend programma dat helemaal aansluit bij je win2lose programma.
In elke vierde week van je win2lose programma, kom je naar de Beauty Salon voor een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling.

De eerste behandeling die je ondergaat is de Xperience emergingC, uitgebreid met een dieptereiniging.
Door de verandering in je leefgewoonten ga je meer afvalstoffen afscheiden en dat zul je ook aan je huid merken. Tijdens deze behandeling wordt je huid m.b.v. een fruitzuurpeeling van alle dode huidcellen ontdaan, grondig gereinigd, intens verzorgd met een masker en tot slot gemasseerd met een serum. Een echte oppepper en dat geldt niet alleen voor je huid!

In de achtste week van je win2lose programma krijg je de Age Defense behandeling. Een behandeling die helpt de huidveroudering te vertragen. Ook nu krijg je weer een fruitzuurpeeling (afhankelijk van je huid een intensievere als die in je eerste behandeling), vervolgens krijg je een masker op basis van Vitamine C en retinol en tot slot een massage met een ampul. Het resultaat? Een heerlijke zachte huid met een gezonde teint en een betere huidspanning.

In de laatste week van je win2lose programma is het tijd voor de Super Firm behandeling. Ook nu weer een fruitzuurpeeling (als je huid het toelaat de meest intensieve), gevolgd door een Firming Peel Off Mask en als afsluiting weer een massage met een ampul.
Aan het einde van je programma zul je merken dat ook de huid van je gezicht door je gewichtsverlies wat minder stevig is geworden en deze behandeling zal de huidspanning aanzienlijk verbeteren!

Je betaalt voor dit pakket geen € 237,50, maar € 195,00


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *