Rick Stolker

Rick Stolker

Ik ben Rick Stolker. Sinds 2009 ben ik werkzaam in de fitnessbranche als fitnessbegeleider en personal trainer. Door mijn fascinatie voor het menselijk lichaam en de passie om mensen te helpen ben ik in 2011 gestart met de opleiding tot fysiotherapeut aan de HvA, welke ik in 2016 heb afgerond.

Momenteel ben ik werkzaam bij SMC Fysiomed en tevens als Personal Trainer bij The Crunch Fitness & Healthclub in Amsterdam Noord. Mede door mijn praktijkervaring en kennis als fysiotherapeut, heb ik mij ontwikkeld tot een zeer complete en gecertificeerde (NSCA) personal trainer. Graag begeleid ik mensen op de meeste efficiënte en veilige manier naar het gewenste doel.

Tijdens de trainingen besteed ik veel aandacht aan het bewust maken van correcte en preventieve trainingstechnieken m.b.t blessures en/of lichamelijke klachten. Ook bied ik begeleiding bij het, op een actieve manier, revalideren van een blessure.

Ieder lichaam is anders dus vandaar voor iedereen een aanpak 100% op maat. In veel gevallen is een aangepast voedingspatroon ter ondersteuning van het trainingsplan aan te raden. Naast het trainen en begeleiden op sportief gebied, help ik graag bij het aanpassen van de lifestyle om lichaam en geest weer in balans te brengen. Door deze balans ontstaat meer energie waardoor (sportieve) doelen eerder behaald kunnen worden.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en het plan wat ik voor jouw situatie heb? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek.

Voor meer informatie:

Telefoon: 06-52358477

E-mail: info@fysiofit-pt.nl

www.fysiofit-pt.nl