Nieuwsbrief September 2015

Crunch September Nieuwsbrief

Het is weer voorbij die mooie zomer. Niet dat dit erg is. The Crunch heeft alweer zoveel leuks klaar staan voor het komende seizoen, we zijn eigenlijk hartstikke blij dat het alweer september is.

Als lid van FeelGoodClub The Crunch hoef jij je dus geen moment te vervelen de komende tijd!

Beach Event
Om te beginnen sluiten we het zomerseizoen in stijl af met het Great FeelGood Beach Event te Wijk aan Zee. We kunnen alvast rekenen op zo’n 70 deelnemers!

Beach Event

Crunch instructeurs Rick (Kickboksen), Els (Bootcamp), Jitka (Yoga) en Patricia (Zumba) zijn sowieso van de partij met een FeelGood activiteit. Je kunt er daarnaast ook nog voor kiezen om als een gek over het strand te scheuren in zo’n karretje (Blokarten), aan een vlieger te hangen (Power Kiten) of kletsnat en kotsmisselijk te worden in een rubberboot met z’n allen (Coast Raften).  LEUK HE! Heb jij je nog niet ingeschreven? Dan kan dit alsnog via deze link. Hier vind je ook uitgebreide info over het Event. Doe dit uiterlijk voor maandag 7 september (inschrijfdatum verlengd).

 Meer FeelGood Events FeelGood Travel organiseert een vet MTB-weekend in de Ardennen (30 okt. -01 nov. ’15). Vanuit The Crunch zijn we NU al met een flinke groep van zo’n 20 man. Er zijn nog plaatsen, maar we hebben geen overzicht van de aanmeldingen vanuit andere FeelGoodClubs, dus wacht niet meer te lang met aanmelden! Vervoer regelen we gezamenlijk vanuit onze club. Als je een eigen fiets mee wilt nemen, dat kan (we hebben een busje tot onze beschikking). Heb je geen mountainbike, je kunt er eentje huren voor 20 euro op locatie. Meer info over het weekend vind je hier.. Als je meer specifieke “Crunch info” wilt over dit weekend, mail dan naar nicole@thecrunch.nl.  

Mountainbike Weekend

FeelGood op stapel (powered by The Crunch)
Deep House Yoga Event (volgt in het najaar op een nog onbekende locatie)
Sweat4OnlyFriends 2016 (HET ‘benefit indoor cycling event’ van het jaar op zondag 20 maart in het Ronald McDonald Centre, ‘early bird’ ticket verkoop start in oktober, meer info volgt spoedig!)

FeelGood-stempelkaart Vergeet je jouw volle stempelkaart niet in te leveren? De prijswinnaars worden zoals beloofd voor 15 september geïnformeerd dat zij een prijs hebben gewonnen en kunnen zich melden bij The Crunch. 

CRUNCH UNITY! – Halverwege september wordt de cardio-apparatuur van The Crunch vernieuwd! Alle Visioweb schermen worden vervangen door Unity schermen. Deze schermen kun je net zo eenvoudig bedienen als jouw tablet. Swipen, scrollen en tappen alsof het niks is. Inloggen in jouw persoonlijke omgeving gaat heel eenvoudig op verschillende manieren, o.a. door jouw Crunch tag langs het scherm te halen. Unity opent meteen jouw persoonlijke omgeving (fb-pagina, favoriete tv-programma, training, games…). Naast de gebruikelijke trainingsfuncties kun je ook gebruik maken van entertainment opties. Voor de echte sportliefhebbers is er nog een gave feature van Unity, ‘my running logboek’. Het enige dat je hoeft te doen is een Cloud account aanmaken. Een Cloud account aanmaken kan hier https://www.mywellness.com/. LEUKER KUNNEN WE HET NIET MAKEN!

CADEAUTJES! – Vanaf deze maand gaat The Crunch een samenwerkingsverband aan met het team van Ici Paris XL op het Buikslotermeerplein. Wij gaan samen verschillende activiteiten organiseren, zodat we zowel van binnen als van buiten mooi en gezond worden en blijven! Zo starten wij de samenwerking met een gratis goodiebag! Deze kun je gedurende de hele maand september ophalen in de winkel van Ici Paris, op vertoon van jouw Crunch Tag. Je vindt Ici Paris XL op het Buikslotermeerplein 72 in Amsterdam Noord (020-6375371).

En ook Rituals op het Buikslotermeerplein 192 hartelijk bedankt! Rituals heeft voor alle Crunch Complete leden een duit in het waszakje gedaan. “Completers” vinden bij hun eerstvolgende bezoek een cadeautje in hun waszak.

Benji’s Blog! More than just a gym…

Benjamin Roberts is een Amerikaan en onze vaste “woensdagochtend spinninginstructeur”. Tevens is hij schrijver en journalist. Hij interviewt voor zijn blog Crunch medewerkers en leden. Vanaf september kun je in zijn ‘bi-weekly blogs’ lezen, waarom The Crunch zo’n fijne en bijzondere club is.

Je kunt nu alvast een kijkje nemen op onze website!

Groeplessen Rooster
Nu de vakantiegangers allemaal weer zo’n beetje binnen komen druppelen, wordt het dringen bij een aantal groepslessen.  Vanaf maandag 7 september wordt het rooster weer uitgebreid (1e fase). Het up-to-date rooster vind je hier en zoals altijd op de balie van de club. De ‘highlight’ op het rooster is natuurlijk de beloofde, mooie combinatie van Spinning & Yoga in 90 minuten op de dinsdagavond (Pauline & Annet, 18.00-19.30 uur, zaal 1). De vinyasa’s maken je krachtiger en soepeler, waardoor je beter op je fiets komt te zitten. Hierdoor kun je nog effectiever gaan sprinten en klimmen. Een fijne bijkomstigheid van de les; je komt er heerlijk ontspannen uit, terwijl je ook aan je kracht en conditie gewerkt hebt! De les loopt in 1x door, de zaal heeft een speciale opstelling, maar er is een korte pauze om een droog shirt aan te trekken na het 1e deel van de les (de les start met Spinning). Er kunnen maximaal 16 deelnemers in een les.

Om de drukke dinsdag Spinningles van Eduard een beetje te ontlasten, komt er op maandagavond een vaste Spinningles bij van Ronaldo. Spinning Orange, een 80-90% les op FUNKY, FUNKY, FUNKY MUSIC! Van de overvolle spinningles van Floor op zaterdagochtend wordt de druk van de ketel gehaald met een extra les van 08.45-09.45 uur (Pauline). We hebben 15 minuten pauze nodig tussen deze twee lessen, i.v.m. het hartslagmeterregistratiesysteem. De FeelGood Outdoorlessen blijven voorlopig ook nog van de partij. Om het aanmelden voor de Bootcamps hier in Noord iets eenvoudiger te maken, kan dit vanaf nu ook via ons eigen Lessenplanner! Zie voor meer wijzigingen het rooster. Na de maand september evalueren we het rooster en daar waar nodig wordt het in oktober verder uitgebreid (2e fase). Als je vragen hebt over het rooster, advies wilt of een verzoek hebt, mail dan naar nicole@thecrunch.nl.

‘Last but not least’; we zijn meer dan trots op de uitbreiding van ons Spinning team met Yvonne van Schaik. Met deze topper en hit cycling master trainer kun je voortaan op maandagochtend jouw sportieve week starten. Welkom Yvon!

Fitness Small Group Trainingen Het SGT-rooster in de fitnesszaal blijft tot oktober ongewijzigd. Vanaf oktober komen er weer extra SGT’s bij op woensdag en zondag. Tijden worden gecommuniceerd in de laatste week van september.  

Herstelwerkzaamheden herendouches en relaxruimte Zoals eerder aangegeven zijn er wat herstelwerkzaamheden te doen in herendouches en relaxruimte. Informatie over fasering en dergelijke volgt aan leden per separate email. De werkzaamheden starten op dinsdag 1 september en zullen volledig zijn afgerond op dinsdag 6 oktober. Natuurlijk wordt ervoor gezorgd dat de overlast tot een minimum beperkt blijft.  

 Alvast voor oktober een “save the date” Obstacle Course Training Centre Stoere stuff! Kruipen door greppels en de stinkende modder, bungelen aan touwen boven vieze slootjes, hoe spannender, hoe beter. Het OCTC aan de Oudekerkse plas heeft het allemaal. We hebben deze eigentijdse outdoortraining goed uitgeprobeerd en ervan genoten! Als Cruncher krijg jij zondag 4 oktober dit parcours GRATIS aangeboden. Verzamelen om 10.00 uur op het OCTC, run van 10.30-12.00 uur. Graag wel even aanmelden via nicole@thecrunch.nl (dit kan tot 30 september, dus je hebt nog even om je voor te bereiden).

 The Crunch Care Calender van September!

Zondag 6 september Pauline Nierop Walk-In Stoelmassages (aanwezig 11.00u-1400u)

Zaterdag 19 septmber Liesbeth Lim Test Lab (Sportmedische keuringen)

Klik hier voor meer info over testlab en medische keuringen!

Een afspraak maken voor een sportmedische keuring kan aan de balie van de club!

Zaterdag 26 september Annelie Sloep Gel Nagel Styliste (aanwezig 10.00-15.00 uur / 06-14890170)

 En natuurlijk onze andere Crunch Care specialisten (zie onze site voor contactgegevens en meer info):

  • Anouk Burg Diëtiste
  • Mathijs Bos Voedingsbegeleider
  • Esther Verstraten Osteopaat
  • Ivan Zokic Fysiotherapeut
  • Jason Jandl Chiropractor
  • Pauline Nierop Masseuse

Met alle specialisten zijn hier op de club afspraken voor behandelingen te maken!

 Bedankt voor het lezen, 

CU @ The Crunch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *