Nieuwsbrief September 2014

Lange zwoele zomeravonden, zonovergoten terrassen, dunne, wapperende niemendalletjes en flipflops…het was weer een Hollandse zomer om nooit te vergeten. Maar nu is het tijd voor ‘reality’, het is CRUNCH TIME!

We zijn dus weer toe aan het sportieve seizoen. En hoe! Na vijf maanden van hakken, slopen, zagen en schaven, is Bob de Bouwer klaar. Het resultaat mag er zijn. Van een verwoestende brand is niets meer te zien, de club is KLAAR! Pffffff… wat FIJN! Daar mag op gedronken worden! En dat gaan we ook doen. Zondag 14 september proosten we graag met al wie daar zin in heeft, op de goede afloop van de brand in de club (5 april). Crunch goes Caribbean! Heb je de uitnodiging nog niet ontvangen? Klik dan hier!

En natuurlijk willen we ook aan de “nog niet” Crunchers laten weten dat wij helemaal klaar zijn ‘voor gebruik’. Zondag 14 september, voorafgaand aan de feestelijke borrel, stellen wij de club open voor iedereen die kennis wil maken met The Crunch.

Je kunt onbeperkt introducés meenemen, en ontvangt ook nog eens 1 maand GRATIS verlenging op jouw huidige abonnement (maakt niet uit of je Compact, Classic of Complete hebt), als jouw introducé per ongeluk lid wordt op 14 september.

Dat lid worden maken we extra makkelijk door:

1. Een offer they can’t refuse… de eenmalige BURN BABY BURN actie:

Drie Maanden Crunch Classic voor 99 euro zonder inschrijfkosten! Als trouw Crunch lid mag jij uiteraard ook gebruik maken van deze actie. Burn Baby Burn wordt dan toegevoegd aan je huidige abonnement (Classic voorwaarden).

2. Een fantastisch programma gedurende de hele dag. Check bijvoorbeeld deze Zumba Special even, swingen en zingen, Black Pearl draait haar sexy kont er juist wel voor om.

Of wil jij ontdekken wat volgens Mathijs Bos de belangrijkste pijlers zijn voor een geweldig leven in een fit en gezond lijf? Schrijf je dan in voor de kennismakingslezing!

Je kunt je voor de lessen en workshops aanmelden via de Lessenplanner (ook jouw introducés). Alle workshops en lessen zijn GRATIS!

Voor het programma van zondag 14 september klik hier. Let op: De reguliere lessen komen eenmalig te vervallen.

Groepslessen Bij een nieuw seizoen hoort een gevarieerd en uitgebreid groepslessenrooster. Het nieuwe rooster is op 1 september van start gegaan.

Vrijwel alle, gedurende de zomer tijdelijk vervallen lessen, zijn teruggekeerd. Daarnaast hebben we een extra spinningles ingeroosterd op maandagavond van 19.00-20.00 uur. Deze les zal afwisselend worden gegeven door Mariska en Floor.

Op de maandagochtend gaat Mariska haar les delen met een nieuwe spinninglady, Lisa Costa Lima. Zij is zelf net zo swingend als haar naam al doet vermoeden, dus een goed begin van de week!

Over spinning geschreven: al onze spinninglessen worden tegenwoordig volledig gebaseerd op het trainen met een hartslagmeter. Daarom zijn we hartslagstikke blij met Ellen Schaasberg. Zij is vanaf heden onze vaste spinning invaller. Ellen heeft de juiste opleiding gevolgd om deze lessen goed in te kunnen vullen bij afwezigheid van onze eigen vaste instructeurs. Je kunt kennismaken met Ellen op zaterdag 6 september, tijdens de 1,5 uur Spinning van Floor!

Nog een nieuwe les op het rooster: Crunch Challenge. Deze outdoor les op zaterdagochtend 10.30-11.30 uur is een perfecte voorbereiding voor de populaire ‘obstacle runs’, of om je bijvoorbeeld voor te bereiden op een halve marathon. Je kunt ook gewoon meedoen omdat je er een bereconditie van krijgt. Weer of geen weer, de les gaat altijd door en we gaan altijd naar buiten, dus pas je kleding aan op het weer. Een goede basisconditie is vereist. Een paar kaplaarzen ook.

Instructeur: Marloes Merza No Mercy heeft er zin in. Want, mocht het je nog niet zijn opgevallen, ze is er weer!

Meet and Greet Er komen wat wisselingen in het team. Helaas gaat Rozanne (Bar, Balie & Kinderopvang), ons team per 15 september verlaten. Zij heeft na twee jaar bij The Crunch, besloten een andere uitdaging aan te gaan. Khira (Kinderopvang) is met zwangerschapsverlof. Laura en Susan zijn de nieuwe medewerksters in de Kinderopvang. Susan gaat dit combineren met Bar & Balie werkzaamheden.

En nog een nieuwe multitasker: Mike combineert Bar & Balie met Fitnessbegeleiding. Alle oude en nieuwe gezichten zijn aanwezig bij de borrel op de 14e, voor een ‘meet’ en ‘greet’.

Crunch Care Veel nieuws! In een notendop:

  • Ivan Zokic (fysio) en Jason Jandl (chiropractor) zijn weer volledig operationeel op de club in hun eigen mooie ruimtes.
  • Osteo Esther Verstraten is beschikbaar voor afspraken op zaterdag 20 september.
  • Sportarts Liesbeth Lim (PACA) is beschikbaar voor het afnemen van sportmedische keuringen en inspanningstesten op zaterdag 27 september (o.a. om beter je hartslagtrainingswaarden in te stellen). Meer info hier!
  • Diëtiste Anouk van der Burg start per oktober een praktijk bij ons op de club

Aanmelden voor een afspraak met de osteo of de sportarts kan via inschrijflijsten aan de balie van de club. Meer info: nicole@thecrunch.nl

Veel van bovenstaande behandelingen worden (grotendeels) vergoed door de ziektekostenverzekeraars. Handige site om dit te checken: http://www.sportzorg.nl/vergoedingen-sportzorg

Als de brandweer Ter afsluiting van deze nieuwsbrief nog een laatste akkefietje. Vorige week op dinsdagavond hadden we opnieuw de brandweer in de club. Ja, de schrik zit er goed in natuurlijk. Aanleiding was een enorme brandlucht in de dameskleedkamer. Zelfs de mannen schrokken ervan. Gelukkig was er niets aan de hand. Oorzaak: een verkoold stukje kauwgum op de kachel in de sauna!

We willen al onze leden vriendelijk verzoeken om voortaan kauwgum en andere troep niet meer op de kachel van de sauna’s te gooien, maar in de daarvoor bestemde afvalbakken te deponeren. En wellicht overbodig:ROKEN is uitdrukkelijk VERBODEN in de club, dit geldt ook voor beide terrassen!

Dank voor het lezen, CU @ The Crunch!

Nicole Bommer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *