Nieuwsbrief September 2012

Nieuwsbrief September 2012

Beste Crunchers!

Na een rustige zomerperiode waarin we toch menig nieuw lid hebben mogen verwelkomen :-), begint de drukte in de club weer toe te nemen. Gezellig! Om het sporten @ The Crunch aangenaam en afwisselend te houden heeft de Crunch Crew van alles op stapel staan!

Groepslessen Vanaf maandag 24 september gaat het nieuwe lesrooster van start. Het rooster zal tijdig worden gecommuniceerd op de website en in de club. De Lessenplanner wordt op zondag 23 september aangepast. YESSS! Je kunt rekenen op wel DRIE nieuwe lesvormen @ The Crunch!

– Crunch Combat, een combinatie van o.a. Capoeira, karate, boksen, Tae Bo. Emanuel en Lorenzo laten jullie binnenkort alle hoeken van de zalen zien (di 10.30-11.30 & zo 12.00-13.00)!

– Pilates, een Core Stability Training die jouw lichaam super strak en sterk maakt. Laura Brokking, professionele instructeur geeft jou deze geweldige workout (zo van 11.00-12.00)!

– CROSS TRAINING, de nieuwe manier van trainen! Korte (30 min.), explosieve, hard-core work-outs o.l.v. Marloes of Miguel. Zweten, je eigen grenzen opzoeken, resultaat gericht, maar vooral… KNALLEN!!!

Bootcamp The Crunch blijft in samenwerking met Out Sport de Bootcamplessen aanbieden. De lessen zijn VRIJ toegankelijk voor alle Crunch leden, dus er hoeft geen EXTRA abonnement meer voor te worden afgesloten! Woensdag 19.30-20.30 verzamelen in ’t Twiske (dierenwinkel) & Zondag 10.00-11.00 verzamelen @ The Crunch.

FITTE KIDS Vanuit leden krijgen wij regelmatig de vraag of wij lessen voor kinderen gaan aanbieden. Wij zijn voornemens TWEE kids lessen te gaan aanbieden op de woensdagmiddag. Als er voldoende animo is dan gaan wij van start op woensdag 26 sept. met een streetdance en/of kickboksles voor KIDS. Kosten voor deze lessen bedragen 75 euro voor 10x. Aanmeldingen voor maandag 17 september via nicole@thecrunch.nl. Graag aangeven om hoeveel kinderen het gaat en voor welke les!

H.I.I.T. SGT H.i.i.T. krijgt wereldwijd en andere naam: GRIT! GRIT is een term die verwijst naar vastberadenheid, hetgeen je hard nodig hebt om jezelf door de workout te slepen. Jajaaaaa… Voor de GRIT trainingen heb je een SGT abonnement nodig waarmee je ook deel kunt nemen aan de andere SGT’s (zie rooster). Een SGT-abonnement kost 89,- euro voor 10x, uitsluitend voor Crunch leden!

Crunch Favourites Er zijn nieuwe producten toegevoegd aan onze Crunch Favourites. Wij hebben nu proteine poeders van een betere kwaliteit. Whey Proteine 100% in heerlijke smaken, waaronder bijvoorbeeld banaan/kiwi, coconut/pistache/, passievrucht/mango! Voor de Snelle Jelle’s onder ons zijn er handige klant & klare shakes. Lekker en in stoere flessen.
Knit-Knit 
Speciaal voor Crunch leden prachtige warme omslagdoeken in diverse kleuren voor een vriendenprijs: E 79,- i.p.v. E 179,-!!! Zie de vitrine in de club.

THE ULTIMATE FOOD CHALLENGE Om jou snel en effectief van je vakantiekilootjes af te helpen, hebben wij The Ultimate Food Challenge samengesteld. De resultaten van eerdere deelnemers van The Food Challenge waren echt verbluffend. Nu bieden we opnieuw de kans om samen een ULTIMATE FOOD CHALLENGE te doen! De kick-off van de Challenge is op zaterdag 22 september. Na 3 weken een strak eet- en trainingsprogramma te hebben gevolgd, sluiten we op 14 oktober met z’n allen af, onder het genot van een uitgebreid Italiaans buffet en goede wijn in de club. Dat mag dan weer, yeah :-)! Als jij in slechts 3 weken ook echt strak in je winterpak wil, doe dan mee! Aanmelden kan via nicole@thecrunch.nl (voor woensdag 19 sept.). In de ontvangstbevestiging krijg je een uitnodiging voor de kick-off. Kosten (inclusief pancakes & diner!): 129,- euro, te betalen in de club op de dag van aanvang 22 september. Meer info via email of op de website…

OPEN DAG! The Crunch organiseert op zondag 30 september een Open Dag voor leden en niet-leden. Dit betekent uiteraard dat je als Crunch lid iedereen vrijblijvend kunt meenemen! Er zijn op deze dag acties voor nieuwe en bestaande leden! Een spetterend programma bestaande uit o.a. speciale groepslessen, de presentatie van een nieuw apparaat dat vetcellen vernietigt (Sculpt D3), Health Checks, de lancering van nieuwe Les Mills programma’s, proeverij van voedings supplementen, etc.! Daarnaast zorgen wij de hele dag voor de muziek, drankjes en hapjes (Frans Kelders). Mis het niet! Meer info volgt…

Facebook Aan de open Dag wordt een facebook actie gekoppeld. Share en Like het bericht over de Open Dag op onze facebook fanpage, dan doe je automatisch mee met de actie. Je kunt 3 maanden GRATIS sporten @ The Crunch winnen! De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 1 oktober!

Lost & Found Wij vinden dagelijks de gekste voorwerpen in de club. Van schoenen en kleding tot bidons en zelfs Ipods! Waardevolle spullen leggen wij op een veilige plek, de kledingartikelen, bidons en dergelijke liggen in de daarvoor bestemde kast t.o. de balie. Wij schonen deze regelmatig op, dus wacht niet te lang met navragen als je iets kwijt bent!

Lockers De nieuwe lockers zijn helaas nog steeds niet gereed. Wij hebben problemen met de leverancier. Wij hebben (na maanden geprobeerd te hebben met hen hier uit te komen), nu besloten met een andere leverancier in zee te gaan. Het is onze hoogste prioriteit en streven om de lockers z.s.m. te vervangen en daar maken wij ons echt sterk voor! Zodra de nieuwe lockers geinstalleerd zijn, kunnen alle leden met een Crunch Complete abonnement beschikking krijgen over een eigen locker. Dit brengt met zich mee dat je met een Crunch Complete abonnement helemaal geen tas meer hoeft mee te slepen! Gympen in de locker, je sportkleding gewassen en handdoekgebruik van de club! Anything else? Informatie over plaatsing van de lockers volgt direct nadat de leverdatum bekend is.

Bedankt voor het lezen, [email protected] Crunch!!

2 Responses to Nieuwsbrief September 2012

 • Babette

  Hey daar,

  In de open dag brief staat dat er een yoga les is die dag. Komen er in de toekomst ook yoga lessen in het lesrooster? Body balance heeft wel wat van yoga maar is het niet vind deze yogafan 🙂

  Groetjes,
  Babette

  • Nicole

   Hoi Babette,

   Dank voor je reactie. Er staat momenteel al vast op maandagochtend van 10.30-11.30 een Yogales op het rooster. Op zondag komt er nu Pilates bij. Zodra er ruimte is om het lesrooster verder uit te breiden (waarschijnlijk eind oktober), staan Yoga en Kickboksen als eerste op de lijst om extra ingeroosterd te worden.

   Ik hoop je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben en zie je graag in de club!

   Met sportieve groet,

   Nicole Bommer
   The Crunch Fitness & Healthclub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *