Crunch Outdoor 2016

Crunch Outdoor

Vanaf maandag 25 april gaat het Crunch Outdoorprogramma van start!

Met maar liefst de keuze uit vier outdoorlessen kun je jouw trainingsschema optimaal variëren met binnen- en buitentrainingen.

Maandag: 19.00-20.00 – Looptraining Marleen Haakma
Woensdag: 19.30-20.30 – Bootcamp Justin Alexandre
Vrijdag: 10.00-11.00 – Looptraining Marleen Haakma
Zaterdag: 10.00-11.00 – Bootcamp Joey Baarslag

Startlocatie: Grand Café Noorderpark (zwembad Noorderparkbad, voor routebeschrijving check: http://grandcafenoorderpark.nl/contact/)

Het up-to-date rooster vind je hier!

Kom ruim op tijd, want als de training start, verlaat de groep het startpunt!

In het café kun je eventueel ook een jas ophangen en gebruik maken van het toilet. Natuurlijk kun je voor- of na de training op eigen kosten ook een heerlijke kop koffie, thee of iets anders lekkers nuttigen.

De trainingen gaan ALTIJD door, “weer, of geen weer” (tenzij het zo hard waait dat het gevaarlijk is i.v.m. omvallende bomen of bij zwaar onweer).

Natuurlijk helpen wij je graag bij het geven van een goed trainingsadvies. De bootcamps en looptrainingen zijn toegankelijk voor deelnemers van ieder niveau. Geef echter voorafgaand aan de les even aan de instructeur door, als je voor het eerst meedoet met een dergelijke training. Dan houden zij daar rekening mee! Onze gekwalificeerde trainers controleren de lespresentie aan de hand van de inschrijvingen op de Lessenplanner. Vergeet je dus niet aan te melden via de Lessenplanner App van the Crunch!

Voor Crunchleden is het complete outdoorprogramma geheel gratis!

Voor niet-leden wordt een speciale Crunch Outdoor strippenkaart aangeboden (geldig van 1 mei-1 oktober 2016):
10x outdoorlessen 69,- euro
20 x outdoorlessen 125,- euro

Deze kaarten zijn te koop aan de balie van onze club. De strippenkaarten meenemen naar de outdoortrainingen, zodat de instructeur ze kan aftekenen.

IAMFIT OUTDOOR
Naast het Crunch Outdoorprogramma, hebben Crunchers ook toegang tot alle outdoorlessen van het IAMFIT Outdoorprogramma. Check voor het up-to-date rooster onze IAMFIT website:
http://iamfit.amsterdam/ voor trainingen, tijden en startlocaties. Meld je tijdig bij de betreffende instructeur en meld dat je een lid van The Crunch bent (dit wordt uiteraard gecheckt!).

IAMFITOutdoor Programma 2016

Fietsen
Vanaf 1 mei start er voor IAMFITTERS een gezamenlijke FIETSTRAINING (alle niveaus!). Meer informatie over de IAMFIT fietstraining volgt in de nieuwsbrief van mei, dus hou je mailbox in de gaten!

Amsterdam Marathon
Op 16 oktober doet IAMFIT met een gezamenlijk team mee aan de Amsterdam Marathon, 8 km. Onze looptrainer weet hier meer over te vertellen en houdt in de trainingen rekening met mensen die zich daarop willen voorbereiden. Behalve een top event en een super prestatie, krijgt iedere deelnemer ook weer een IAMFIT Under Armour T-Shirt cadeau bij deelname. Koop dan wel jouw startbewijs via een van de IAMFIT Clubs of via http://iamfit.amsterdam/

Veel plezier met deze heerlijke, effectieve trainingen in de buitenlucht!

Met vriendelijke groet,

Nicole Bommer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *