Nieuwsbrief Oktober 2014

Beste Crunchers!

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde feestelijke heropening van de club. Iedereen zeer bedankt voor de gezellige aanwezigheid en de fantastische cadeaus. Het ‘Crunch Crisis’ team gaat ervan genieten!

De cocktails en workouts waren een groot succes en smaken allemaal naar meer…

Black Pearl, de zingende, swingende Zumba instructrice komt dan ook vanaf a.s. vrijdag wekelijks de bloemetjes buiten zetten tussen 18.00-19.00 uur. Voor haar lessen kun je je aanmelden via de Lessenplanner. Maar ook de uitverkochte Salsa Workshop komt op herhaling. Meer nieuws hierover volgt spoedig…

Zumba at the Crunch

Tijdens en rondom de Open Dag hebben we weer een flink aantal nieuwe leden bij The Crunch mogen inschrijven. Allen van harte welkom! Dit betekent tevens meer drukte in de groepslessen.

Vergeet je dus vooral niet aan te melden voor de lessen via de Lessenplanner!

Lessenplanner Een punt van aandacht; de mensen die een iPhone hebben en de iOS8 update al hebben gedaan kunnen problemen ondervinden met het aanmelden voor lessen via de app.

Er wordt hard gewerkt door Lessenplanner om het probleem te verhelpen.

Een tussentijdse oplossing is: Aanmelden via de “lessenplannerbutton” op de website of via de baliemedewerkers van onze club. Excuses voor het ongemak.

Groepslessenrooster Vanaf woensdag 1 oktober zijn er een paar wijzigingen op het lesrooster. Check het even! Het nieuwe rooster staat op de site, op de balie van de club, of… <klik hier>.

Crunch Punch De dinsdagavond boksles is op veler verzoek weer terug op het rooster! Onder de bevlogen leiding van Yasin Torni worden o.a. de technieken van de jab, de uppercut, de hoek en de punch aan je uitgelegd. Tussen de oefeningen door laat Yasin je keihard werken en flink zweten, waarbij ook veel aandacht voor de ‘core’ is. Een complete workout voor mannen en vrouwen!

Crunch Favourites De Crunch Collectie valt in goede smaak. Tanktops, T-Shirts en Hoodies zijn dan ook ‘cool’, van super kwaliteit en bovendien betaalbaar! De collectie wordt binnenkort uitgebreid met sweatpants(uni) in warm grey, natuurlijk subtiel voorzien van het Crunch logo.

Crunch Collection

En meer…

Hamam Doeken in Crunch Style liggen straks ook in onze vitrine. Deze doeken van zware kwaliteit worden speciaal voor ons ontworpen en handgeweven in Marrakech by S O U K Z Interior design. Heerlijk om te gebruiken in sauna, stoombad, of op je loungebedje op het terras.

Terrassen Nu de herfst haar intrede heeft gedaan, wordt het terras vanuit de bar/lounge gesloten. Het buitenverblijf vanuit de relaxruimte blijft echter altijd geopend.
Alleen bij stromende regen, of andere winterse neerslag, sluiten wij het terras.

Stoombad De liefhebbers van een stoombad zal het niet zijn ontgaan. Het stoombad is sinds dit weekend buiten gebruik. Er zijn helaas niet de juiste materialen gebruikt, waardoor het stoombad opnieuw betegeld moet worden. Daarnaast is er een en ander niet lekker verlopen in de communicatie tussen aannemer en tegelzetter,
hetgeen heeft geresulteerd in een onaangekondigde start van de herstelwerkzaamheden. Omdat wij onze leden uiteraard zo spoedig mogelijk willen voorzien

van een mooi stoombad, hebben wij ervoor gekozen de tegelzetter te laten starten zonder de mogelijkheid dit nog tijdig te kunnen communiceren. Het stoombad is naar verwachting volgende

week dinsdag (7 oktober) weer helemaal gereed voor gebruik. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak. De Finse sauna, douches en relaxruimte zijn wel toegankelijk voor leden.

Crunch Care De maximaal testen uitgevoerd door sportarts Liesbeth Lim (PACA) bij ons op de club, zijn populair. De testdag was binnen afzienbare tijd helemaal vol.

Met name voor mensen die met een hartslagmeter trainen (bijvoorbeeld in de spinninglessen, buiten of in de fitnesszaal), is een maximaal test geen overbodige luxe.

Door de testuitslagen in jouw profiel op te nemen, kun je jouw hartslagmeter nog effectiever inzetten tijdens je trainingen.

Wij zullen in overleg met de sportarts een aantal keer per jaar een testdag/weekend inplannen hier op de club. De data voor deze testdagen zal maandelijks in de nieuwsbrief worden gecommuniceerd.

Osteopaat Esther kun je bellen voor een afspraak hier op de club op nummer 06-50207443. Informatie: www.osteopathieverstraten.nl.

Dietiste Anouk start haar praktijk @ The Crunch in oktober. Zij zal aanwezig zijn voor een speciale kennismakingsdag in oktober.

Meer nieuws over haar diensten en de kennismakingsdag volgt in een aparte nieuwsflits.

Mocht je meer informatie willen over bovenstaande zaken, stuur dan een email aan nicole@thecrunch.nl.

Dank voor het lezen, CU @ The Crunch!

Nicole Bommer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *