Nieuwsbrief October 2016

Everybody ready? Want wij hebben weer veel positief en energiek nieuws in deze maand oktober voor onze leden. Allereerst is het gaaf om te vermelden dat de IAMFIT 8km Run (onderdeel TCS Amsterdam Marathon) helemaal is uitverkocht en dat zich onder de 70 deelnemers heel wat Crunchers bevinden. Wij wensen alle lopers veel succes a.s. zondag!

 Crunch Classes Vanaf maandag 17 oktober komen er alweer wat groepslessen bij. ‘s Zondags kun je jouw yogaposes nog verder uitwerken tijdens een Vinyasa Flow Advanced (11.30-12.30) en ook Ronaldo Rohana is weer van de partij op iedere laatste zaterdag van de maand met zijn…

Swinging Spinning (16.00-17.30). Anderhalf uur knallen op heerlijke Deephouse. Bijvoorbeeld om je alvast voor te bereiden op Cycling Circus Sweat in maart, of gewoon omdat het gruwelijk genieten is. Wil je liever HITTEN? Dat kan voortaan ook op de donderdagochtend in de fitnesszaal met onze nieuwe aanwinst, Elroy Pappot. Voor de up-to-date roosters klik hier. Check ook meteen even onze houserules en de procedure voor het aanmelden van lessen op de site.

 Elroy Pappot - Personal Trainer at The CrunchElroy Pappot Onze nieuwe collega is een aanwinst voor de club! Al vanaf zijn jeugd is Elroy bezig met sport. Hij heeft een aantal jaren topsport beoefend als betaald voetballer. Deze enthousiaste trainer heeft veel passie voor sport en straalt dat ook uit. Elroy gaat bij ons aan de slag als fitnesstrainer op woensdagavond en donderdagochtend en op zaterdagochtend staat hij gezellig achter de bar. Als je Elroy lekker helemaal voor jezelf wilt hebben, dan kan dat ook. Deze sporter in hart en nieren heeft vanzelfsprekend ook kwaliteiten als Personal Trainer en kan samen met jou een plan van aanpak opstellen waarmee hij je helpt jouw persoonlijke doelen te bereiken. Maak nu gebruik van zijn speciale, eenmalige kennismakingsactie!

Personal Training – 5 trainingen voor 200,- euro of 10 lessen voor 350 euro.

Teamsessies (maar dan moet je Elroy weer delen ; )) – 2 personen 20,- euro p.p. of 3 personen 17,50 euro p.p.

 Actie geldig tot 15 november ’16! Contact: Pappot_pt@hotmail.com / 06-83206333

I AM FIT Outdoor programma 2016 Slider Outdoor Het gezamenlijke IAMFIT outdoorrooster is vanaf 1 oktober gewijzigd Zie onze site. Let vooral even op de nieuwe startlocatie van de lessen in Noord (receptie The Crunch).

 Babes met billen Vrouwen met ballen, hartstikke stoer, maar laten we eerlijk zijn: een babe met billen is veel leuker! Dus in de benen dames, want onze wielerclub, de Crunch Cycling Club zit in de lift, maar we kunnen nog wel wat dames gebruiken (meer mannen zijn ook welkom!). Op zondagochtend wordt er, afhankelijk van het weer, gemountainbiked of gewielrend. Dus wil je een paar billen om stinkend jaloers op te zijn, meld je dan aan voor de Crunch Cycling Club App door een email te sturen aan nicole@thecrunch.nl.

 CCC-Tenue Binnenkort flitst de Crunch Cycling Club, geheel in stijl, voorbij. Speciaal voor de Crunch Cycling Club hebben we namelijk een vette wieleroutfit ontworpen. Meer info over maten, prijzen, items: nicole@thecrunch.nl 

 Cycling Circus Sweat Eindelijk is het dan zover… De EARLY BIRD tickets voor het jaarlijkse Spinning Spektakel zijn beschikbaar! Sweat 2017 wordt een knaller, dus mis het niet! Er zijn maximaal 100 early bird tickets beschikbaar, te koop tot 15 december. Dus wees er snel bij! Voor meer info Cycling Circus Sweat en tickets zie onze site!

 Mooier at home[email protected] Met een nazomer boven verwachting, heeft onze huid veel te stellen gehad met zoveel zonuren. Hierdoor kan de vochtbalans van je huid sterk teruggelopen zijn. Dus is het nu de tijd om je gezichtshuid eens extra aandacht te geven. Alle Crunchers krijgen op iedere gezichtsbehandeling bij Anne 20% korting (15 okt.-15 nov.). Lees over de verschillende behandelingen op http://mooierathome.nl/wie-is-mooierhome. Je kiest de tijdsduur die je graag wilt (45min, 60min, 75min of 90min). Samen met Anne kies je wat je wilt laten doen. Een masker om de vochtbalans te herstellen zit altijd bij de behandeling inbegrepen! Afspraken met Anne kun je direct online inboeken via www.mooierathome.nl (op dinsdag, woensdag en donderdag). Wil je op een andere dag? Da kan ook! Dan is een beller sneller: 020-7630991.

 Huishoudelijk nieuws Op iedere laatste woensdag van de maand worden alle gevonden voorwerpen (en dat zijn er nogal wat!) opgehaald door Stichting Regenboog (zij organiseren Bootcamps voor mensen met een smalle beurs). Verder willen wij onze leden vriendelijk verzoeken om hun bolides normaal in de parkeervakken te parkeren en niet naast (of zelfs op) de stoep, waardoor leden die naar huis willen hun kont en auto niet meer kunnen keren. Er is meer dan voldoende parkeerplaats op minder dan twee minuten loopafstand van onze voordeur. Dus dat zou moeten lukken toch? We komen tenslotte SPORTEN!

 Upgrade Fitness Voor het einde van het jaar wordt de fitnesszaal nog effectiever ingericht door de komst van nieuwe cardioapparatuur en een functioneel trainingsstation. Verder verklappen we nog even niets, maar in de nieuwsbrief van november zullen we hierover meer vertellen. Hou je mailbox dus in de gaten!

 Crunch Calendar

16 okt. 2016 – IAMFIT 8 km. Run (TCS A’dam Marathon)
17 okt. 2016 – Start Early Bird Ticketsale CYCLING CIRCUS SWEAT ‘17
26 – 30 okt. 2016 – VIVA TARIFA! 

Uitgebreide info over events volgt separaat, maar je kunt als je vragen hebt, altijd een e-mail sturen naar nicole@thecrunch.nl 

Check ook www.iamfit.amsterdam.nl voor de IAMFIT-Event kalender! 

Onze Crunch Care specialisten werken op afspraak op onze club. Zie onze website voor contactgegevens van osteopaat, sportarts, chiropractor, diëtiste en fysiotherapeut! 

Bedankt voor het lezen, CU @ The Crunch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *