Nieuwsbrief November 2016

Beste Cruncher! 

Met de decembermaand in aantocht staan er weer veel feestelijkheden op het programma. Niet in de laatste plaats het inmiddels 5-jarig bestaan van The Crunch! In de afgelopen jaren is er, vooral dankzij inzet van een geweldig team van medewerkers en trainers, een bijzondere, unieke club ontstaan en daar zijn wij hartstikke trots op! VEEL DANK ook aan alle leden die bijdragen aan de fantastische sfeer in de club. 

‘FEESSIE’!

Dit jubileum kunnen wij natuurlijk niet stilletjes aan ons huisje voorbij laten gaan. Daarom nodigen wij je uit om dit samen met ons te vieren op zondag 4 december. De club is zoals gebruikelijk geopend van 08.00-20.00 uur. Om 12.30 uur starten wij ondertussen met de gekkigheid. Het exacte programma van zondag 4 december volgt, maar wil je meedingen naar een aantal SUPER prijzen, dan kun je vanaf volgende week een kort Sinterklaasgedicht in Crunchy Style deponeren in de daarvoor bestemde tombola. Hoofdprijs is een 6 maanden Crunch Complete abonnement! Ook voor de kids van onze Crunchers hebben we een verrassing. De Sint zal ons verblijden met een bezoek tussen 14.00-15.00 uur. Graag doorgeven of je erbij bent, dan kan de Sint zich alvast voorbereiden. Stuur een email met naam en leeftijd van je kind aan nicole@thecrunch.nl als jullie aanwezig zijn op zondag 4 december tussen 14.00-15.00 uur.

December Acties

Verder is de maand december natuurlijk ook de maand van de cadeautjes. Bij The Crunch hebben wij Polar producten in de aanbieding! Je krijgt de hele maand december 15% korting op de Polar A360 en op de H7 hartslagmeter.

En om in de cadeausfeer te blijven, heeft ook Joey Baarslag een speciale december actie. Hij geeft maar liefst 30% korting op zijn P.T.-Pakketten. Daarnaast kun je van 1 tot 24 december (maximaal 5) cadeaulessen bij Joey kopen. Voor 25 euro geef jij een uur Personal Training van Joey aan iemand anders weg. Meer info over de december actie van Joey: justjoey94@hotmail.com.
 
Joey Baarslag Personal Trainer
En tevens laat Elroy Pappot zijn actie nog even doorlopen in het licht van de december feestmaand: 5 trainingen voor 200,- euro of 10 lessen voor 350 euro of teamsessies, 2 personen 20,- euro p.p., 3 personen 17,50 p.p. Meer info: Pappot_pt@hotmail.com / 06-83206333
Elroy Pappot - Personal Trainer at The Crunch
 

Punch, Jab, Uppercut!

Jouw bokstechnieken professioneel bijschaven? Wij organiseren a.s. zondag 20 november vanuit ons IAMFIT-Collectief een boks-event in ‘house of legends’ Vos Gym http://www.vosgymamsterdam.com/gallery.php. Er zijn nog een aantal tickets! Voor maar 15 euro ben je erbij: https://www.ticketkantoor.nl/shop/boksspecials. De trainingen worden gegeven door François Lubbers himself.

House of Legens Boxing at Vos Gym 2016

Cycling Circus Sweat 2016Cycling Circus Sweat

Let op! Er zijn nog een aantal Early Bird Tickets beschikbaar tot 15 december! Dus koop snel jouw ticket voor het beste en mooiste Cycling Event van 2017, voordat je achter het net vist: https://www.ticketkantoor.nl/shop/cyclingcircus 

Terugblik Viva Tarifa

Ben je er wel of niet bij geweest in Tarifa? Hoe dan ook, check https://thecrunch.nl/fit-tarifa-2016-slideshow/ voor de Tarifa Aftermovie en word nu alvast enthousiast gemaakt voor de volgende IAMFITTE ACTIVE TRIPS! Bijvoorbeeld in 2017, van 8-12 februari IAMFIT SNOW TRIP & 4-8 oktober IAMFIT FUN TRIP! Meer info over deze trips volgt tijdig.

Events

Omdat The Crunch ‘more is than just a gym’, staan er voor 2017 maar liefst 11 gave events op het programma. Noteer nu alvast de data in jouw agenda, zodat je niets hoeft te missen. Check onze event kalender: http://iamfit.amsterdam/events. Uitgebreide info over onze events volgt separaat, maar je kunt als je vragen hebt, altijd een e-mail sturen naar nicole@thecrunch.nl 

Benji’s Blog

Benjamin heeft alweer een leuke blog geschreven. Deze keer staat Debbie Winkel (Cruncher en groeplesinstructrice) in de spotlights. Lees hier!

Stagiares & Free Benefits!

Voeding- Furkan en Selim studeren op de Hogeschool van Amsterdam Voeding en Diëtetiek. Zij hebben de opdracht om d.m.v. een 24-uur recall voedingsanamnese, in 10 weken tijd een beeld te krijgen over leden van onze club en of zij een gezond of ongezond voedingspatroon hebben. Zij zullen een gezond voedingsschema opstellen voor leden die een ongezond voedingspatroon hebben. Als jij wilt meewerken aan dit onderzoek, word je gedurende 10-15 minuten geïnterviewd en op basis van de resultaten ontvang je een voedingsadvies.   

Personal Training- In de eerste week van december start Michel Bien bij The Crunch met zijn stage. Michel is reeds werkzaam als sportvoedingsadviseur en heeft vanuit zijn opleiding tot Personal Trainer de opdracht gekregen om 1 persoon intensief te begeleiden gedurende 12 weken. De 12-weekse begeleiding bestaat uit 1 trainingssessie per week, voedingsbegeleiding en daarnaast nog de mogelijkheid tot mailen en appen. Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan voor maandag 21 november een email naar nicole@thecrunch.nl. Graag hierbij vermelden: jouw leeftijd, ervaring met fitnesstraining en doelstelling. Michel zal aan de hand van een intake besluiten met welke persoon hij de uitdaging aangaat!

 Onze Crunch Care specialisten werken op afspraak op onze club. Zie onze website voor contactgegevens van osteopaat, sportarts, chiropractor, diëtiste, schoonheidsspecialiste en fysiotherapeut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *