Nieuwsbrief November 2014

Newsletter Nov & December

Beste Crunchers!

Dat The Crunch meer biedt dan een ‘lowbudget’ club is voor de meeste Crunchleden wel duidelijk.“The Crunch, so much more than just a gym!”, is geen loze kreet.

In de maandelijkse nieuwsbrieven brengen wij de extra services van de club zoveel mogelijk onder de aandacht. Deze maand zetten we bijvoorbeeld alle diensten en specialisten van het Crunch Care team voor je op een rij en krijg je o.a. informatie over specials en services als verruiming openingstijden Child Care, sportmedische keuringen, zondagse stoelmassages en het jaarlijkse Crunch Spinning Event voor Only Friends…

Echter, veel belangrijker is natuurlijk de ervaring van onze leden! Wij horen graag van onze leden waarom zij gekozen hebben voor The Crunch, en wat The Crunch voor hen SPECIAAL maakt.

Voorlopig delen we iedere maand de mening van een tevreden Cruncher met jou, middels een vast item in onze nieuwsbrief:Crunch Compliment!

Deze keer een compliment van Else Cerneus (lid sinds april 2012):

“Buiten mijn doelstelling om fit te zijn en mijn conditie op peil te houden, kom ik graag naar The Crunch, omdat het er voelt als een warm bad. Zowel de medewerkers als mijn sportmaatjes zijn altijd even belangstellend en vriendelijk. Niemand wordt beoordeeld, iedereen voelt zich welkom. Zo ervaar ik het zelf, maar dit hoor ik regelmatig ook van andere klanten, in de kleedkamer of tijdens het sporten. Na een bezoek aan The Crunch, ga ik altijd met een lach op mijn gezicht weer naar huis!”

Wil jij jouw mening over onze club delen? Stuur dan een email aan nicole@thecrunch.nl.

Natuurlijk is er ook ruimte voor kritiek, suggesties en opmerkingen over de club!

Crunch Connection Jouw vrienden overtuigen van de voordelen van het sporten bij The Crunch? Graag! Neem ze mee!

Iedereen kan eenmalig 1 week GRATIS gebruik maken van onze faciliteiten! Dit kan heel eenvoudig door je aan te melden via deze link! 

BELONING voor JOU: Indien jouw introducé zich inschrijft voor minimaal 6 maanden, krijg jij altijd een GRATIS maand toegevoegd aan je lopende contract! (Niet geldig in combinatie met andere acties).

Crunch Care Je kunt bij ons voor veel meer terecht dan alleen sporten, bewegen en ontspannen. Zo hebben we een groot team van deskundige specialisten in huis. Met alle specialisten kun je zelf een afspraak maken voor een consult hier op de club. Zij kunnen je informeren over prijzen en vergoedingen vanuit jouw (eventueel aanvullende) ziektekostenverzekering!

THE CRUNCH CARE SPECIALISTEN

  • FYSIOTHERAPEUT/SPORTMASSEUR IVAN ZOKIC 06-43009237
  • CHIROPRACTOR/DEEP TISSUE MASSEUR JASON JANDL 06-17127368
  • OSTEOPAAT ESTHER VERSTRATEN 06-50207443
  • DIETISTE ANOUK BURG 06-14669558.
  • SPORTARTS PACA LIESBETH LIM 0297-230960 of 0297-230941 of  info@paca.nu
  • SHIATSU MASSAGE KATINKA GREINER 020-6895928
  • ONTSPANNINGS/SPORT/VOETREFLEX MASSAGE PAULINE NIEROP 06-14186801
  • GEZONDE LIFESTYLE COACH MATHIJS BOS 06-39107639

Care SPECIALS

Diëtiste Anouk Burg is op ZATERDAG 15 november de hele dag aanwezig op de club voor vrijblijvende consults en inloopspreekuur. Natuurlijk kun je ook direct een afspraak maken met Anouk, onze diëtiste.

Masseuse Pauline Nierop is wegens groot succes nu maandelijks op zondag aanwezig in de club om nog meer service te bieden aan onze leden. Ze geeft je na jouw workout een ontspannen nek/rugmassage, voor slechts 6 euro per 15 minuten.

Eerstvolgende datum waarop je op basis van “inloop” een stoelmassage kunt boeken: ZONDAG 7 december tussen 11.00-15.00 uur. Afspraken voor massages buiten deze ‘SUNDAY SPECIALS’, maak je direct met Pauline.

Sportarts Liesbeth Lim is weer aanwezig met haar complete lab voor de sportmedische keuringen op ZATERDAG 13 (10.30-16.30) & ZONDAG 14 (11.00-16.00) december.

Iedereen die met een hartslagmeter sport (in spinninglessen, buiten of in de zaal), zou zichzelf een maximaal test moeten gunnen. Zo kun je jouw hartslagmeter nog effectiever inzetten tijdens je trainingen. Meer informatie over de testdag vind je hier. Je kunt je inschrijven voor een keuring aan de balie van de club (of maak direct een afspraak met Liesbeth Lim, onze sportarts).

Lessenplanner In de nieuwsbrief van oktober schreven we dat er problemen waren met de Lessenplanner App voor het aanmelden van lessen. De problemen deden zich voor bij diegenen die de iOS8 update van Apple hadden gedaan. We zijn blij nu het goede nieuws te kunnen brengen dat alles weer naar behoren werkt. Je kunt de nieuwe App vinden in de Appstore onder updates. Als je nog in de oude versie was ingelogd, dan heeft de nieuwe App de inloggegevens overgenomen en hoef je dus niet opnieuw in te loggen. Voor informatie en werkwijze van de lessenplanner, klik hier!. We vinden het prettig als je jezelf vooraf aanmeldt voor de les waaraan je wilt deelnemen (telefonisch of persoonlijk via een baliemedewerker kan ook). Als we precies weten hoeveel deelnemers we mogen verwachten, kunnen wij de benodigde lesmaterialen ter voorbereiding klaarzetten en -leggen. Dit doen wij graag. In de eerste plaats om onze service te verhogen en tegelijkertijd wordt de zaal dusdanig ingedeeld dat er voor een maximum aantal deelnemers voldoende ruimte is. Zo kunnen we iedereen zoveel mogelijk de lessen van hun keuze bieden!

Child Care Onze oppas service wordt vanaf december uitgebreid met de zondagochtend! Uitslapen op zondag mag, dus de openingstijden van de Child Care op zondag zijn tussen 10.00-13.00. Khira Eloutmani keert terug op de club (na haar zwangerschapsverlof) en zal deze zondagdienst gaan invullen. Daarmee bestaat het Crunch Child Care team inmiddels uit drie lieve dames, Khira, Laura en Susan.

Tussen Crunch & Kunst Erik Wiggelinkhuizen heeft drie van zijn werken tentoongesteld in onze relaxruimte. De wilde kip, de kip zonder naam en de vrije uitloop kip. Als je er niet kippig van wordt, kijk dan ook even op zijn site voor contactgegevens en portfolio:http://www.ewig.nl.

Crunch Cadeau Ben je al een tijdje aan het spinnen maar heb je nog geen H7 sensor om jouw training te monitoren? Met de decembermaand in aantocht hebben wij een speciale cadeautip voor je! Koop (of beter, krijg zelf cadeau) een Polar H7 hartslagmeter en ontvang 10 euro retour op je Crunch Credits (saldo te gebruiken in de club). De H7 sensor is ook voor andere doeleinden te gebruiken. Meer info over de Polar producten aan de balie of bij jouw trainer.

De actie loopt van maandag 24 november tot 1 januari 2015.

Uitgebreide informatie over hartslagmetertraining bij The Crunch vind je hier!

Crunch 4 Only Friends The Crunch draagt graag een steentje bij aan het goede doel. Het inmiddels jaarlijks terugkerend Crunch 4 Only Friends Event wordt volgend jaar GROOTS aangepakt. De door The Crunch georganiseerde Spinning Marathon zal bestaan uit minimaal 250 fietsen. De marathon zal om deze reden geen thuiswedstrijd zijn, maar we zijn te gast in het prachtige sportcomplex van Only Friends. Er is een geweldige line-up van (inter)nationale instructeurs en DJ’s die borg zullen staan voor een unieke en te gekke spinning ervaring. Het Event zal plaatsvinden op zondag 22 maart 2015. We gaan maar liefst VIJF uur Spinnen! SOLO fietsen brengen op zijn minst 50 euro op, DUO fietsen mogen mee vanaf 60 euro, dus laat je sponsoren! Meer informatie over dit Event volgt binnenkort in een separate mailing…

ZET DE DATUM ALVAST IN JE AGENDA!!!!!!

Dank voor het lezen, CU @ The Crunch!

Nicole Bommer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *