Nieuwsbrief November 2013

Nieuwsbrief November 2013

Beste Crunchers!

‘Time flies when you’re having fun’… Alweer bijna twee jaar The Crunch! Een periode waarin wij een mooi concept hebben neergezet en een periode waarin wij een stabiel en tevreden ledenbestand hebben verworven.

Een echte Crunch Club! In januari zullen wij stilstaan bij dit heuglijke feit tijdens een Nieuwjaarsborrel. Voor nu vooral veel sportief nieuws!

The Crunch Classes Om te beginnen wordt het lesrooster uitgebreid met maar liefst twee Spinninglessen en een Insanity. Op donderdag (18.30-19.00) Insanity van Marloes, op vrijdagochtend (09.00-10.00) een Spinningles van Floor en op zaterdag (17.00-18.00) komt de vertrouwde Funky Spinningles van Ronaldo weer terug. Ja hoor, er mag gedanst worden! Het nieuwe rooster gaat in op maandag 11 november en kun je hier op de website vinden! Hieronder vind je de roosterwijzigingen:

Roosterwijzigingen The Crunch November 2013

In alle Spinning- en Insanitylessen wordt trainen op hartslag aangeboden. Je bent daar vrij in en kunt ook zonder hartslagmeter deelnemen aan de lessen. The Crunch is echter altijd op zoek naar verbetering. Wij streven ernaar goede ontwikkelingen op het gebied van sport zo snel mogelijk te implementeren, zodat Crunchers altijd de beschikking hebben over de nieuwste trainings noviteiten om zo effectief mogelijk te kunnen sporten.

Wil je meten wat je doet en daar meer over weten? Klik hier voor meer info over de vele voordelen van trainen op hartslag!

Spinning Special Op veler verzoek…iedere eerste zaterdag van de maand geeft “Floor Gaat Altijd Door” een 90 minuten Spinning Special. Wauw…nog meer gekkigheid! De eerste knalsessie is op 7 december. Be there!
Check this out: om verwarring te voorkomen verschuift de SGT TRX op zaterdag structureel naar 11.30 uur.

Friday Fight, Food & Fun Club De koude winteravonden staan weer voor de deur. I.p.v. bibberend op de bank onder een dekentje, lekker naar The Crunch komen op vrijdag 29 november.
Om 18.30 uur starten we met een uitdagende, twee uur durende Kickboks Workout van Marloes, onze eigen internationale Kickboks Koningin. Daarna heb je de keuze uit twee verse pasta’s + gezelligheid aan de bar.
Kosten voor pasta en salade zijn slechts E 9,50. Workout is gratis! Je kunt je inschrijven voor de Fight, Food & Fun Club vanaf maandag 11 november aan de balie van de club (wel doen, de kok wil dat graag weten). Meer info volgt!

Step Symphonica Special Daar waar andere clubs stoppen, doet The Crunch een stepje verder. In het kader van de feestelijkheden in december, organiseren wij op zondag 8 december (12.30-13.45) geheel in stijl een 75 minuten durende Step Special o.l.v. Ilse Michels. Deze Belgische presenter wordt daarbij ‘live’ begeleid door een elektronisch violist, Nico Dezaire. Mis deze bijzondere en spetterende ervaring niet, zet de datum alvast in je agenda! Ilse bouwt haar lessen fantastisch en gestructureerd op, dus steppers van ieder niveau kunnen deelnemen. Meer info over deze twee professionals kun je nu al vinden op www.ilsemichiels.be & www.nicodezaire.nl. Tijdig volgt een separate mail met details, waarin je je gelijk kunt aanmelden voor dit gratis feestje.

Crunch Corporate Breakfast  Veel Crunchers starten de werkdag al vroeg. Wij willen alle zakenmensen, zelfstandig ondernemers en andere harde werkers die rond negen uur ’acte de présence’ moeten geven uitnodigen om iedere laatste donderdag van de maand deel te nemen aan ons sportieve ontbijt. Voor deze gelegenheid opent de club om 06.45 uur en starten er twee Workouts om 07.00 uur van 50 minuten. Standaard een Circuittraining van Mathijs Bos en daarnaast altijd een andere Workout (o.a. Spinning, Yoga, Boksen).

Om 8.00 uur staat er een Slank & Fit ‘proof’ ontbijt op tafel en kun je tijdens het ontbijt netwerken met de andere deelnemers. Iedere maand geeft Mathijs Bos als extraatje een gezonde voedingstip mee voor mensen met een drukke agenda.

Om 8.45 uur kun je fris en fit de deur uit, waarna je jouw collega’s jaloers kunt maken met dit uiterst nuttige begin van de dag. Wij gaan van start met deze nieuwe service op donderdag 28 november. Voor Crunchers zijn de kosten slechts 15 euro voor het complete ontbijt en voor introducés komt daar 10 euro bij voor de Workout. Op verzoek kun je een factuur ontvangen. Je kunt je aanmelden voor The Crunch Corporate Breakfast  via nicole@thecrunch.nl (ook voor meer info).

Uitslag Enquête Vorige maand hebben wij onder 10% van onze leden een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Wij zijn blij met de positieve feedback die wij hebben gekregen, waarvoor dank! O.a. leuk om te weten dat 94% van de Crunchers met plezier onze nieuwsbrief leest en dat 100% van onze leden de sfeer in The Crunch als zeer prettig ervaart. Alle resultaten van het onderzoek zijn te vinden op onze website <– klik!

Crunch Care Het team van onze (sport medische) specialisten bestaat inmiddels uit 8 professionals. Je kunt bij The Crunch niet alleen terecht met blessures (fysiotherapeut en chiropractor), maar ook voor diverse massagebehandelingen, vragen m.b.t. vrouwengezondheid en binnenkort ook sportmedische keuringen of maximale hartslagtesten. Op onze website kun je alle actuele informatie vinden m.b.t. specialisten, behandelingen en prijzen.

Crunch Child Care  Het wordt steeds drukker in de kinderopvang. De ruimte is beperkt, dus vergeet je kind niet aan te melden. Rozanne heeft versterking gekregen. Lisa Berndsen (ook te vinden achter bar & balie) is onze nieuwe vaste oppas voor jullie apekontjes.

LET OP: I.v.m. de BHV herhalingscursus waarbij alle vaste medewerkers aanwezig moeten zijn is er geen kinderopvang & geen fitnessbegeleiding aanwezig op maandagochtend 11 november tussen 09.00-12.00 uur. Excuses voor het ongemak!

Huishoudelijke mededelingen Minder leuk te vermelden, wel noodzakelijk..

  • De SEPA hobbel nadert snel…i.v.m. de Europese standaarden die gesteld worden voor girale betalingen binnen de EU en de juridische rompslomp die daarbij hoort (we hebben het toch nog niet zo druk met z’n allen), moeten wij wat aanpassingen doen m.b.t. de incassoabonnementen. Je wordt hier binnenkort apart over geïnformeerd.
  • Vriendelijk verzoek geen tassen mee te nemen naar de zalen, die staan alleen maar in de weg en zorgen voor onnodige obstakels bij een eventuele vluchtroute, dit wordt ook door de brandweer gecontroleerd. Ook de kleedkamers graag vrijhouden van alles wat rondslingert (o.a. schoenen) zodat ook andere sporters gebruik kunnen maken van een nette en opgeruimde kleedkamer. De lockers zijn groot genoeg!
  • Graag bij bestellingen aan de bar jouw tag aanbieden. Dit werkt vele malen sneller voor ons barpersoneel, waardoor andere klanten sneller geholpen kunnen worden.

Crunch Credits Actie Enne…natuurlijk willen we altijd afsluiten met een leuk bericht:

DE HELE MAAND NOVEMBER ONTVANG JE 1 EURO CADEAU OP JE TAG, BIJ IEDERE 10 DOOR JOU GESTORTE EUROOTJES OP JE CRUNCH CREDITS!!!!

Bedankt voor het lezen, [email protected] Crunch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *