Nieuwsbrief Juni 2016

I am FitThe Crunch werkt samen met drie andere geweldige Fitness & Healthclubs in Amsterdam. Shape in West, Fresh in Oost en Medico Vision in Zuid, tezamen IAMFIT! We organiseren vooral veel leuke, sportieve events op unieke locaties. Daarnaast bieden we een uitgebreid outdoorprogramma op diverse locaties door de hele stad, waaraan jij als Crunch IAMFIT member, gratis kunt deelnemen! Deze lessen staan in onze eigen Lessenplanner App, dus je kunt je er eenvoudig voor aanmelden. Check iamfit.amsterdam.nl voor het outdoorprogramma, de wekelijkse blogs en de event kalender.

Crunch Outdoor

More Outdoor – Onderdeel van het outdoorprogramma is een wekelijkse fietsles op de donderdagavond van 18.30-20.00 uur, door Mark van der Vecht. Startpunt is Haarlemmermeerstraat 114-116. Een aanrader, als je het leuk vindt om meer te leren over racefietsen en training, over afwisseling in tempo’s, souplesse training, waaier fietsen of sprinten. Ook deze training is helemaal gratis voor IAMFITTERS!
TIP: Heb je geen racefiets, dan kun je er 1 huren bij bijvoorbeeld Kaptein Tweewielers op de Overtoom. The Crunch gaat er op zondagochtend trouwens ook regelmatig op uit om te mountainbiken. Wil je een keer mee? Stuur dan een mail aan nicole@thecrunch.nl. We houden je op de hoogte van de tochten via onze “Lekker Buite Fietse App”.  Lees hier meer!

SUMMERTIME – Met dit heerlijke uitgebreide outdoorprogramma in je pocket en de zomer in aantocht, wordt het indoor groepslessenrooster van maandag 13 juni tot maandag 5 sept iets gewijzigd. Er komen een aantal lessen tijdelijk te vervallen. Het rooster blijft echter zeer gevarieerd en uitgebreid. Meer dan 50 indoor groepslessen en HIT Trainingen per week, dus ook gedurende de zomer keuze volop! En… Bill & Chill! Vanaf dinsdag 14 juni, kun je wekelijks genieten van een extra Pilatesles van 10.30-11.30 uur. Anne Peter is een oude rot in het vak. Tevens wordt op veler verzoek de Yogales van de donderdagochtend gewijzigd naar een Yin Yoga van Mariska Gunsing. Tijd 10.00-11.00 uur. Bekijk het rooster!

Special: Spinning & Smoothies – Tijdens de zomer komt de maandelijkse Spinning Orange Special te vervallen. Daarom gaan we nog 1 keertje samen knallen met Ronaldo! Op zaterdag 18 juni geeft Ronaldo zijn, voorlopig laatste, funky, funky music Spinning Special. Let op: 90 minuten van 16.00-17.30 uur. Alle deelnemers worden na de workout getrakteerd op een feestelijke smoothie om de zomer in te luiden. Inschrijven voor deze special kan vanaf zondag 12 juni via de Lessenplanner.

IAMFIT YOGA SUMMERFEST
Events – We kijken met veel plezier terug op een zinderend zumba event. Zowel “Pittige” Peter als Black Pearl met haar twee “sidekicks”, hebben maar liefst zo’n vijftig dames en ook enkele heren, het Olympisch Stadion vanuit verschillende invalshoeken laten zien. Spetterende en spectaculaire moves, waarbij wij ons zo kunnen voorstellen dat er spieren zijn aangesproken, waarvan we even vergeten waren dat die er nog zaten. Het eerstvolgende event, het AMFIT Yoga Summer Fest, heeft dan wellicht geen swingend karakter, maar zal daarom niet minder dynamisch zijn. Wij hebben op zondag 26 juni in de Buiksloterkerk twee top Yogis bijeengebracht. Wilma Werkheim verzorgt de eerste sessie, een mooie Vinyasa Flow van 10.30-11.45 uur. Daarna volgt Maddy Landi van 12.00-13.15 uur, met een Yin sessie, welke hij afsluit met een meditatie & mantra. De IAMFIT Crew zorgt voor de IAMFIT sfeer en de IAMFIT extra’s. Dus, Yogafan of niet, dit mag je niet missen. Meer info & Tickets hier!

Meet and Greet – Helaas neemt Rick Stolker afscheid van de club in zijn functie als fitnessbegeleider. Hij blijft wel als Personal Trainer aan onze club verbonden, dus we hoeven deze topper niet helemaal te missen! Bovendien, aan ieder nadeel zit een voordeel, zo ook in dit geval. Voor Rick krijgen we TWEE toppers terug. Deze maand komen Laura Mastenbroek (reeds bekend van Crunch Child Care) en Florence Koedijk het Crunch fitnessteam versterken! Deze pittige tantes hebben er onwijs veel zin om jou te helpen bij het behalen van je trainingsdoelen, dus maak gerust een afspraak met ze, als je toe bent aan een ander trainingsschema (kost je niets, alleen je tijd).

SAVE THE DATES CRUNCH CALENDAR

Woe 8 juni van 10:00-14:00 – Stoelmassages Pami Parker
Ma 3 juni 10.00-14.00: Stoelmassages Pami Parker
Zat 18 juni: Spinning & Smoothies
Zat 18 juni 10.00-17.00  Sportmed. Lab Liesbeth Lim
Zat 25 juni 10.00-14.00: Stoelmassages Pami Parker
Zon 26 juni: IAMFIT Yoga Summer Fest locatie: Buiksloterkerk

Uitgebreide info over events volgt separaat, maar je kunt, als je vragen hebt, altijd een e-mail sturen naarnicole@thecrunch.nl. Check ook IAMFIT voor de Event kalender!

Houserules – Om het sporten bij onze club voor iedereen een even aangename en ontspannen ervaring te laten zijn, hebben wij clubregels. The Crunch Houserules kun je hier vinden. Onze regels met betrekking tot het gebruik van sauna en stoombad hebben wij tevens opgehangen naast de sauna, om discussies tijdens een ontspannen saunabezoek te kunnen vermijden. Tevens hebben wij helaas twee bordjes op moeten hangen bovenaan de trappen naar de dakterrassen waarop staat: VERBODEN TE ROKEN. Een onderbouwing voor dit verbod lijkt ons overbodig :-). Het is uitdrukkelijk verboden te roken in onze club, dus ook op beide terrassen!

Crunch Car Service – Ga effectief met jouw kostbare tijd om. Laat je auto onderhouden terwijl jij aan het sporten bent! Dit ook nog tegen gereduceerd tarief voor Crunchers. Klik hier voor meer info over de mogelijkheden.
Onze Crunch Care specialisten werken op afspraak op onze club. Zie onze website voor contactgegevens van osteopaat, sportarts, chiropractor, diëtiste en fysiotherapeut! In de maanden juli & augustus komt zoals ieder jaar 1 nieuwsbrief uit. Deze zomereditie van onze nieuwsbrief ontvang je in de tweede week van juli!

Bedankt voor het lezen, CU @ The Crunch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *