Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni

Wij zijn er al weeeeken klaar voor, en nu lijkt ze er ook een beetje zin in te gaan krijgen, de ZON!!! Dus kun je eindelijk genieten van onze twee prachtige terrassen waarop je je op een tropisch eiland waant…

Weer of geen weer, de zomer doet sowieso haar intrede op 21 juni, hetgeen betekent dat het zomerrooster er ook aankomt. Het afgeslankte groepslessenrooster start per maandag 29 juni en wordt separaat gecommuniceerd rond 15 juni.

Outdoor

Outdoor

Natuurlijk blijven de Outdoorlessen volop vertegenwoordigd. De speciale, aparte Lessenplanner App voor het buitensportprogramma is nu ook beschikbaar! Via feelgoodamsterdam.lessenplanner.nl kun je inloggen op de Lessenplanner. Om in te loggen tik je je e-mailadres in. Dit is het e-mailadres dat bekend is bij The Crunch. Het wachtwoord is je geboortedatum. Vervolgens klikken op inloggen. Of selecteer op jouw smartphone Feel Good Amsterdam in de Lessenplanner App.

Hou ook in de smiezen dat je je nog steeds kunt opgeven voor de gezamenlijke evenementen, zoals Mudmasters in Biddinghuizen op 27 september! Check de kaartverkoop op

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-team-crossrunning-does-mudmasters-16437939319

Summer Special

Om echt in de zomerse sferen te komen, geeft Pauline Nierop op zaterdag 20 juni van 09.00-10.00 uur een Midzomer Spinning.

Trek je frisfruitigste zomeroutfit maar alvast uit de kast en fiets mee met deze frisvrolijke dame!

BreakyBreaky, Breaking News!

Er zijn vanaf heden gratis Breakers op te halen aan de bar. Feel Good during your workout, Feel Even Better and take a Breaker after your work out! Of neem er lekker een paar mee naar huis.

Overigens ontvangen wij met veel plezier leuke foto’s van jullie met een Breaker in je hand. Gebruik je fantasie en maak een goede foto. Voor de leukste foto stellen wij een leuk gevulde FeelGoodie-Bag beschikbaar!

Breaker

En… wil jij kans maken op een jaar lang gratis Breaker? Vertel ons, via bijgaande link, in maximaal 4 zinnen wat jouw FeelGood-Breaker moment is:

http://fd8.formdesk.com/FeelGood/FeelGood_breakermoment

More FeelGood  

De mooie FeelGood-zomercampagne gaat weer van start: de FeelGood-stempelkaart actie. De stempelkaart moet door jullie, Crunchers, via www.feelgood-stempelkaart.nl worden geactiveerd. Het is de bedoeling dat je per maand minimaal twee paraafjes haalt bij je instructeur als bewijs dat je hebt gesport. Zodra de stempelkaart vol is gewoon even inleveren bij de receptie. Er zijn in totaal meer dan 350 prijzen te winnen. De prijswinnaars worden voor 15 september geïnformeerd dat zij een prijs hebben gewonnen en kunnen zich melden bij The Crunch. Prijzen zijn echt te gek! Van een weekje vakantie tot luxe handdoeken, van vouchers van Thuisbezorgd.nl tot boeken en toegangskaarten voor evenementen!

Crunch Special Sportdaten

Liefde voor de sport, happy in The Crunch, maar nog niet happy in de liefde? In samenwerking met Sporters United organiseert The Crunch op zaterdagavond 27 juni vanaf 20.00 uur een speciale sportavond waar je in je eentje naar toe kunt komen. Lekker een beetje sporten, hapje en drankje, babbeltje… En in ieder geval al één gemene deler: liefde voor de sport in The Crunch! Natuurlijk is deze avond, bij uitstek, ook leuk om andere Crunchy singles te ontmoeten om samen te kunnen trainen of andere leuke dingen mee te ondernemen. De avond begint in ieder geval goed met een knallende Spinning warming up van ozne iegen Floor (niet single, jammerrrrrr), daarna een circuittraining in tweetallen en een gezamenlijke cooling down.

Prijs:  29,95 Euro, dit is inclusief 2 drankjes en heerlijke hapjes. Leden van The Crunch en/of Sporters United krijgen 5 euro korting! Vul bij aanmelden de kortingscode Crunch-member5 in!

Voor wie? Er zijn 2 leeftijdscategorieën, namelijk van 25 t/m 35 en van 36 t/m 49 jaar.

Aanmelden: Schrijf je snel in, want we hebben maar plek voor maximaal 40 sportieve singles! Registreren kan https://eventgoose.com/newsales/webshop/75f55c60ae204fd70a1ffe3457bf8abf.

Nodig gerust een gezellige vriend of vriendin uit!

Crunch Construction

Nu de herstelwerkzaamheden aan het stoombad met succes zijn afgerond, en je weer als vanouds tussen de eucalyptuswolken kunt ontspannen, zal dezelfde problematiek aan de wanden in de herendouches en de relaxruimte worden aangepakt. Meer nieuws en een planning hierover volgt spoedig. 

Crunch Care Calender

Zoals je weet houdt The Crunch niet op met zorgen voor lichaam en geest!  

Onze topmasseuse Pauline geeft op zondag 14 juni van 11 tot 15 uur weer heerlijke stoelmassages.

Voor gelnagels kun je op zaterdag 20 juni vanaf 10 uur terecht bij Annelie Sloep, gewoon bij ons op de club.

Voor een afspraak met de sportarts Liesbeth Lim, kun je een mail sturen aan nicole@thecrunch.nl. Zij zal in juli wederom aanwezig zijn met het testlab voor de sportmedische keuringen!

Dus ben jij dan nu ook klaar voor de zomer?

Wij Crunchers zitten het hele jaar door al goed strak in ons vel. Maar wellicht heb je een vriend, vriendin, buurvrouw, buurman of iemand anders in je omgeving die jou jaloers gade slaat nu de zomer in aantocht is en het ‘vijf kilo kwijt in drie dagen met het revolutionaire zestig-liter-lauw-water-en-verder-niks-zelfs-geen-tandpasta-dieet’ op de langere termijn toch niet werkt?

Neem hem of haar dan mee naar onze Crunch. Je kunt bij ons namelijk een proefweek gratis trainen! Bel wel even van tevoren om een afspraak te maken, zodat wij de tijd hebben om een rondleiding en verdere uitleg over onze club en de mogelijkheden in te plannen.

Bedankt voor het lezen,

CU @ The Crunch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *