Nieuwsbrief Juni 2014

Nieuwsbrief Sportschool the Crunch juni 2014

Beste Crunchers!

Nog een paar weken en dan is de club weer helemaal spic en span. De opleverdatum staat gepland op vrijdag 20 juni.

Als alles voorspoedig verloopt kunnen we de achterliggende, rumoerige periode nog net met een feestelijke borrel beklinken, voordat de zomervakantie alweer zijn intrede doet.

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Mocht je de laatste update m.b.t. de herstelwerkzaamheden gemist hebben, klik dan hier.

Hier vind je ook de informatie m.b.t. de compensatieregeling.

Openingstijden Pinksteren The Crunch is ter compensatie van de sluiting tijdens het “klus” weekend 13, 14 en 15 juni (zie update 5), op beide Pinksterdagen geopend! Zondag 8 juni (1e Pinksterdag) & maandag 9 juni (2e Pinksterdag) van 09.00-16.00 uur. Op zondag 8 juni wordt het reguliere lesrooster gehandhaafd, maar op maandag 9 juni is er een aangepast groepslessenrooster:

Crunch-aangepast-rooster

Child Care De kinderopvang is op maandag 9 juni (2e Pinksterdag) geopend van 09.00-12.00 uur!

Eigen ‘kassies’ Veel Complete leden kunnen niet wachten totdat de kleedkamers weer op orde zijn. De luxe van een eigen locker en onze super Laundry Service wordt door menigeen gemist. We zijn dan ook blij deze service vanaf maandag 23 juni opnieuw te kunnen starten. De nummering van de lockers blijft zoals deze was, dus je kunt gewoon weer terug naar je vaste plek!

WK-Poule The Crunch kan als Fitness & Healthclub het WK natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom proberen we de hele maand juni alle dames achter de bar in een oranje juichpak te hijsen en kun jij een leuk zakcentje verdienen door mee te spelen in The Crunch WK-Poule. Meedoen? Voor een tientje speel je al mee! Klik hier voor de uitleg en het schema!

Op de valreep RoPaRUN Op zaterdag 7 juni vertrekt de RoPa run vanuit Parijs, om op maandag 9 juni in Rotterdam te arriveren. I.v.m. een afzegging door een kuitblessure, zijn wij nog op zoek naar een goed getrainde loper (minimaal 21 km. binnen 120 minuten kunnen lopen), die als aanvoerder van een team het tempo aangeeft. Durf jij de uitdaging aan? Bel voor meer informatie en details naar Els Visser-van Wittmarschen (06-166383681).

Booty Barre Deze nieuwe les begint nu al een trend te worden binnen Fitness & Healthcentra. Er zijn veel clubs geïnteresseerd om Booty Barre aan hun groepslessenrooster toe te voegen. The Crunch organiseert de instructeursopleidingen voor deze lessen. Op zaterdag 5 en zondag 6 juli is er een eerste cursus bij ons op de club. Gedurende dit weekend zal er een aangepast lesrooster komen, waarbij alle lessen naar zaal 1 worden verplaatst. Uiteraard volgt hierover tijdig heldere communicatie. Lijkt het jou leuk om opgeleid te worden als Booty Barre instructeur? Dat kan! Stuur een email voor meer info en kosten naar info@bootybarre.nl!

Agenda Osteopaat In iedere nieuwsbrief wordt het maandelijks bezoek van de bij ons aangesloten osteopaat Esther Verstraten, gecommuniceerd. In de maand juni zal zij bij ons aanwezig zijn op zaterdag 14 juni van 14.00-18.00 uur. Je kunt een afspraak met haar maken aan de balie van de club.

Flyers! Helaas hebben wij alle flyers weg moeten gooien na de brand. Inmiddels is het dressoir weer terug in de club en kun je weer flyers neerleggen!

Summer Special De komende nieuwsbrief zal iets later in juli verschijnen en wordt een special met nieuws voor de maanden juli & augustus!

Bedankt voor het lezen, CU @ The Crunch!

Met vriendelijke groet,

Nicole Bommer
Managing Director

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *