Nieuwsbrief Juni 2013

Nieuwsbrief Juni 2013 - We hebben een Dakterras!

Beste Crunchers!

Het mag weer een keer gezegd worden; The Crunch…

SO MUCH MORE THAN JUST A GYM! Op het gebied van sport, trainen, bewegen en voeding heeft The Crunch de beste kennis en ervaring in huis.

M.b.t. het leveren van service worden onze leden al flink verwend met persoonlijke aandacht door professionele medewerkers, ruime openingstijden, heerlijke versnaperingen aan de bar, relaxte up-to-date muziek, sauna en stoombad, desgewenst een eigen locker en een service om je sport outfit te laten wassen…
de verwennerij wordt nu helemaal compleet met het fantastische dakterras! Jawel, gereed en prachtig geworden…Via de lounge kun je voor of na het sporten naar onze ‘roof garden’, om in de zon te genieten van bijvoorbeeld een combi cappucino & krantje.

Uiteraard geheel in te vullen naar eigen idee 🙂 . Vanuit onze relaxruimte kom je op het zonneterras waar je in zwemkleding of in je nakende niksie kunt bijbruinen. Gelijk aan onze regels voor de saunagangers is de keuze aan jou, echter daarbij het vriendelijk verzoek voor alle leden om een handdoek te gebruiken. Nu wordt het zelfs met mooi weer leuk om te komen sporten J!

BBQ We maken ‘crunch alike’ direct gebruik van deze mooie toevoeging aan het concept, door de opening van het dakterras op gepaste wijze in te luiden. Met een barbecue. Zonnige salades en alles wat op de barbecue hoort te knetteren, gekoelde drankjes vergezeld van een lekkere sound. Op zondag 16 juni tussen 15.00-19.00 uur. Voor slechts 15 euro kun je komen eten en drinken (2 drankjes p.p.). Aanmeldingen voor zaterdag 15 juni aan de balie van de club.

Uitsluitend bij regen wordt de BBQ geannuleerd. In dit druilerige geval word je hiervan zaterdag 15 juni op de hoogte gebracht.

Lancering Les Mills Voorafgaand aan de BBQ, komt het hele skala aan nieuwe lesprogramma’s voorbij. Dit betekent een uitgebreid groepslessenrooster o.l.v. jouw favoriete instructeurs op zondag 16 juni.

Het programma wordt zoals gebruikelijk in separate email toegezonden, op de website geplaatst en is in de club verkrijgbaar vanaf komend weekend. Inschrijven voor de specials kan vanaf maandag 10 juni via de lessenplanner.

Roosterwijzigingen Vanaf maandag 24 juni enkele roosterwijzigingen. Ook deze worden uiteraard tijdig gecommuniceerd. We willen nu wel alvast verklappen dat er op dinsdagochtend een Body Balance bij komt van 09.00-10.00 uur (zaal 1).

Bootcamps Crunchers betalen geen extra kosten voor onze Outdoor Trainingen, Ladies Bootcamp & Bootcamp XL op zondag! Deze lessen zijn onderdeel van ons totaal-concept.

Crunch Stars En weer is het Crunch Team uitgebreid met drie toppers, niet te verwarren met de toppers: Diny van ‘t Woud (super fit en Ladies Bootcamp), Nancy Hasselbaink (funky lady en Spinning Goeroe), Robert van Dieen (master trainer en Pump Instructeur).

Met Diny en Nancy heb je al kennis kunnen maken, Robert neemt vanaf volgende week de Pumples over op vrijdag van 10.00-11.00 uur. De wijzigingen binnen het Spinning team zijn reeds aangepast op de Spinningwijzer (verkrijgbaar in de club en in te zien op onze site).

Lekker, lekkerder, lekkerst! Nu de eerste maand van uiterst prettige samenwerking met Chef’s Table achter de rug is, hebben we het menu geoptimaliseerd.

Er zullen dagelijks twee rijk gevulde pastasalades geleverd worden (kip & tonijn). Beide salades worden voorzien van een heerlijke dressing die apart geleverd zal worden.

Het zuurdesum brood zal in flinke, stevige plakken worden gesneden en we hebben een keuze gemaakt m.b.t. de broodjes. Voortaan levert Chef’s Table de volgende broodjes: gerookte zalm met wasabi, tonijn, makreelsade, gerookte kip en serranoham met pesto.

Als je voorkeur uitgaat naar 1 van de broodjes, of je hebt speciale wensen voor de salades (bijvoorbeeld vegetarisch), kun je dat altijd melden aan een van onze medewerkers. Wij zullen er dan voor zorgen dat op de gewenste dag het door jou gereserveerde product voor je klaarstaat.

Minimaal 1 dag vooruit doorgeven, dan komt het altijd goed!

Relaxed, relaxter, meest relaxed.. Dat is het idee! Om dit te bewerkstelliggen zou je nog een massage kunnen toevoegen aan je Crunch bezoek. Shiatsu massage is al mogelijk, binnenkort ook ontspannings- en sportmassage.

Je kunt een sportmassage boeken bij Ivan Zokic (Fysiohealth) en een ontspannings massage bij Anja Robert (Deautiful @ The Crunch). Een duidelijk overzicht van de verschillende massages, beschikbare tijden en prijzen volgt spoedig!

Crunch Compliments Allereerst voor Selina Commandeur die op 5 juni de eindpresentatie van haar stage @ The Crunch succesvol heeft afgesloten en dus geslaagd is voor haar opleiding Sport & Bewegingsmanagement! Maar ook Lieke Greeven en Emiel van der Steen kunnen terugkijken op een geslaagde P.T. stageperiode bij The Crunch, klanten en collega’s ietwat beteuterd achterlatend. Want zij hebben het echt top gedaan, niets dan lof van blije klanten die zij de afgelopen maanden hebben mogen begeleiden. Lieke en Emiel, heel veel dank voor jullie waardevolle aanwezigheid tijdens jullie stage!

Beter een goede buur…Het fijne van parkeren voor de deur van jouw Crunch, is dat het gratis is. Top! Dat blijft ook zo. Helaas hebben enkele winkeliers geklaagd over drukte voor hun winkels met auto’s van Crunchers. Vriendelijk verzoek dus om de auto zoveel

mogelijk aan de buitenrand van het parkeerterrein te plaatsen, dus zo min mogelijk aan de kant van de winkels. En als je de auto dan goed geparkeerd hebt, vragen wij je vervolgens om ook je

schoenen te parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken, namelijk de ruime lockers. Dit maakt het voor medesporters een stuk ruimer en overzichtelijker in de kleedkamers en voor de Crunch Crew blijft het mogelijk om de kleedkamers regelmatig schoon te swifferen

zonder daarbij te struikelen over rondslingerende schoenen.

Summer Special Ter ere van de zomervakantie en de ietwat vertraagde modus die daarbij acceptabel is, worden de nieuwsbrieven van juli en augustus samengevoegd tot een zomer editie. Deze zal in de tweede week van juli verstuurd worden.

Als jij vragen, tips of opmerkingen hebt, die je in onze nieuwsbrief zou willen vermelden, stuur dan een mail naar nicole@thecrunch.nl. Voor leuke ideeen die van toepasing kunnen zijn op leden van The Crunch is altijd een plaatsje vrij te maken!

[email protected] Crunch!

Met vriendelijke groet,

Nicole Bommer
Managing Director

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *