Nieuwsbrief Juni 2012

The Crunch - Fitness & Healthclub, Amsterdam Noord

Beste Crunchers!

The Crunch, so much more than just a gym…En dat blijkt ook de komende maand juni, want we hebben veel leuks op de agenda staan bij de club!

EK Borrels – Tijdens het EK kun je in de club op alle schermen de wedstrijden van ons elftal bekijken. In ieder geval de wedstrijden die binnen onze openingstijden vallen: zaterdag 9 juni 18.00 uur, woensdag 13 juni 20.45 uur en daarna natuurlijk ook als we verder komen in het toernooi. Wij zorgen voor de nodige gezelligheid daarbij, zoals een koud biertje, wijn en hollandse tapas! Hup Holland Hup!

Spinning & Dining – Het maakt niet uit of je een fanatiek spinner bent. Deze keer gaat het alleen om de fun en ver-schrik-ke-lijk lekker eten samen met je Crunch Connections en introducees. Op vrijdag 22 juni van 17.30 tot 19.00 uur staat er een feestelijke Spinning Special op het programma waarna we rond 19.30 uur een heerlijk zomers italiaans 3 gangen menu van Frans Kelders serveren. Iedere Cruncher kan een introducee meenemen en natuurlijk wordt er rekening gehouden met speciale wensen omtrent het menu. Je kunt dit aangeven in jouw reservering per email: info@thecrunch.nl. Graag opgeven voor maandag 18 juni, er is een beperkt aantal plaatsen! Kosten bedragen slechts E 21,50 p.p. inclusief het menu en de wijn , te voldoen aan de balie van de club voor vrijdag de 22e.

The Crunch & TipicoRio – Omdat jouw lijf door al het sporten inmiddels klaar is voor de zomer hebben wij in samenwerking met TipicoRio.nl een “hotte” zomeractie! Exclusief ontvangen Crunch-leden de gehele maand juni maar liefst 30% korting op de dames- en herencollectie ‘Brazilian Style Beachwear’ van TipicoRio.nl designers beachwear rechtstreeks uit Rio de Janeiro. En zeker niet alleen voor de kleine maatjes, TipicoRio heeft een assortiment Brazilian Style beachwear voor de europese vrouw en man. Een deel van de collectie kun je bekijken in de vitrinekast op de club tussen onze andere Crunch Favorites. Vul de kortingscode: ‘Rio & The Crunch’, in bij je bestelling in de online shop www.TipicoRio.nl en ontvang direct 30% korting op je aankoopbedrag!! Je kunt ook naar de Try & Buy komen voorafgaand aan de Spinning & Dining op vrijdag 22 juni van 16.00-17.30 uur.

Crunch Favorites – Bekijk ook onze andere favoriete spullen; voedingssupplementen van WIN, Windy kickboksmaterialen, fitnessgloves, proteine pancakes, etc.: ‘wat je van dichtbij haalt is net zo lekker!’

Food Challenge – Ben je een echte perfectionst en moeten ook de laatste pondjes eraf voor je jezelf in zo’n braziliaans pakje hijst, geef je dan op voor onze Food Challenge. Dit uitdagende door Les Mills ontwikkelde programma duurt 3 weken en bestaat uit een aangepast voedingsschema gericht op vetverbranding, het vergroten van de spiermassa, mental coaching, dagmenu’s, trainingsadviezen en dagelijkse begeleiding d.m.v. o.a. emailcontact. Het voedingsschema kan het beste gecombineerd worden met korte, explosieve trainingen. Dit brengt met zich mee dat je fysiek goed getraind moet zijn. Jouw Challenge Coach is Marloes Merza, ervaren Personal Trainer. De Food Challenge is “Crunch Proof”; door onszelf getest en ervaren…het werkt, na 3 weken absoluut resultaat!! Kosten voor dit programma zijn E 79,-. Stuur een email aan marloes@thecrunch.nl en vraag een gratis intake aan, waarna je samen met Marloes kunt bepalen of je geschikt bent om deel te nemen aan dit programma. Als je snel bent, ben je nog nét klaar voor de TipicoRio Try & Buy op 22 juni !

More Food – Ook als je nog niet zo ver bent om de Food Challenge te doen, kun je bij The Crunch geadviseerd worden over afvallen, aankomen of je energieker voelen. Alles kan bereikt worden met de juiste balans in voeding en bewegen. Giovanni Adriaan geeft op maandag 18 juni (spinningzaal) om 21.00 uur voor Crunch-leden een presentatie over voeding & sport, voedingssupplementen, etc. Deze informatieve avond is gratis! Na afloop is er ruimte om individueel vragen te stellen. Graag wel even aanmelden via info@thecrunch.nl.

Knallen als een malle en enorme spierballen – Of onze trainers nog niet genoeg materialen hebben om ons af te kunnen beulen met Kettle Bells, TRX en andere gekkigheid…we hebben er een nieuw speeltje bij; de Battle Rope. Super om mee te trainen, echter uitsluitend onder begeleiding van jouw (Personal) Trainer. Vraag ernaar!

Lockers Er komen uiteindelijk nieuwe lockers. Deze levering staat gepland tussen medio en eind juni.

Kinderopvang – We hebben nu een aparte ruimte voor de kids! De kinderopvang bevindt zich links naast de fysioruimte. Onze schoonheidsssalon is verhuist naar de massagekamer in de relaxruimte.

Lessenrooster – Er zijn nogal wat wijzigingen per 1 juni in het rooster, waaronder twee nieuwe groepslessen: Breakfast Spinning en Crunch Groove. Daarnaast hebben we natuurlijk de nieuwe SGT, H.i.i.T. die 4x per week op het rooster staat! Het rooster volgt in een separate email.

Release Les Mills 3e kwartaal – Iedere laatste zondag van het kwartaal worden de nieuwe programma’s van Les Mills gepresenteerd. Dit betekent dat zondag 24 juni de lessen van het 3e kwartaal gelanceerd zullen worden. Uiteraard weer op een speciale manier! Je ontvangt hierover t.z.t. meer informatie.

Save the date! We gaan uit ons dak óp het dak op zaterdag 7 juli. Voorlopig staat dan namelijk het openingsfeest gepland van onze Roof Garden! Dus zet maar vast in je agenda, want dit wordt pas een écht feestje!

Bedankt voor het lezen, CU @ The Crunch!!

2 Responses to Nieuwsbrief Juni 2012

 • Anne

  Wilde even doorgeven dat ik helemaal blij ben met een sportschool als The Crunch.

  Heb lang niet zo’n plezier gehad in sporten!!!

  Groetjes,

  Anne Schenker

  • crunchy

   Hoi Anne!

   Bedankt voor je berichtje! Wordt enorm gewaardeerd! 🙂

   Groetjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *