Nieuwsbrief Juli 2015

Newsletter Juli

Of je nou gestrekt op een strandbed met een zomerse cocktail in je hand ligt te luieren, of zwetend achter je bureau je lunchpakketje zit te verslinden, het is altijd goed om de speciale zomereditie (JULI & AUGUSTIUS) van The Crunch Nieuwsbrief even door te spitten. Want we hebben weer leuke nieuwtjes voor nu en na de zomer!

Terwijl half Nederland bij 35 graden ‘last minute’ een airco staat te installeren (doe toch normaal!), gaan wij bij The Crunch gewoon door met heerlijk sporten in de koelte van de airco. Veel beter toch! Mocht je daarnaast ook van de zon willen genieten, het zonneterras is TOP. Een vriendelijk doch dringend verzoek; ook het terras hoort bij de healthclub, er mag dus absoluut niet worden gerookt!

Afgelopen week is het –nog steeds zeer uitgebreide- groepslessen zomerrooster van start gegaan. Natuurlijk blijft The Crunch verder ook volop in beweging. Openingstijden blijven ongewijzigd en ook de kinderopvang is gedurende de hele zomervakantie normaal geopend (7 ochtenden per week!).

Zomerrooster 2015

De Bootcamps lopen als een speer, super leuk! Nog niet uitgeprobeerd? Echt een keer doen! En komen onze trainingen in Noord jou niet uit, als Feel Good Club lid van The Crunch, ben je welkom bij alle outdoor trainingen van Feel Good Clubs in de stad! Voor het outdoor programma, klik hier!

Wow! Zomerse Smoothies Koel, fris & fruitig! 100 % vers fruit, al dan niet verrijkt met een booster, dat zijn de nieuwe smoothies van The Crunch. Ze zijn verslavend lekker en nog gezond ook. Summer Smoothie Deal speciaal voor Crunchers. Deze maand kun je een smoothie-strippenkaart ophalen aan de bar. Jouw 10e smoothie is FREE! Op veler verzoek kun je ze ook meenemen voortaan in de Crunchy Take Away bekers.

FeelGood-stempelkaart En als je dan toch aan het stempelen bent, neem de Feel Good stempelkaart dan gelijk even mee! De FeelGood-zomercampagne waarmee je gave prijzen naar binnen kunt slepen. O.a. mini vakanties, luxe handdoeken, vouchers van Thuisbezorgd.nl, boeken en toegangskaarten voor evenementen! Je kunt de stempelkaart ophalen aan de balie van de club en je kunt deze via via www.feelgood-stempelkaart.nl activeren. Paraafjes haal je op bij de baliemedewerkers na ieder bezoek aan de club. Als de kaart vol is gewoon even inleveren bij de receptie. De prijswinnaars worden voor 15 september geïnformeerd dat zij een prijs hebben gewonnen en kunnen zich melden bij The Crunch.

Als Cruncher ben jij lid van een Feel Good Club. So much more than just a gym…

Dat weet je allang natuurlijk, maar we bevestigen dat graag door regelmatig met iets nieuws op de proppen te komen. Voor na de zomer hebben we ook alweer het een en ander in de pijplijn zitten…

Alvast een paar LEKKERMAKERS:

· Feel Good Travel organiseert van 30 oktober tot 1 november 2015 een mountainbike weekend op een schitterende locatie in de Belgische Ardennen. Er kunnen in totaal 125 deelnemers mee. Daar zitten natuurlijk minimaal 20 Crunchers bij J. Eind juli wordt alvast een extra mailing verstuurd over dit eerste Feel Good Travel event!

· Beach Event The Crunch organiseert in samenwerking met 4 andere Amsterdamse Feel Good Clubs op zaterdag 12 september weer zo’n super gaaf Beach Event in Wijk aan Zee. Naast een paar te gekke strandactiviteiten zorgen wij natuurlijk voor een ‘kick-ass’ outdoor programma en yogalessen met uitwijk mogelijkheden naar binnen bij slecht weer. Voor een uitgebreide lunch wordt ook gezorgd. De uitgebreide informatie over het Beach Event volgt separaat in augustus.

What else?

Deep House Yoga…Zoals altijd loopt The Crunch voorop als het gaat om nieuwe, hippe, effectieve of gewoon hele leuke trainingen. De naam zegt voor nu even genoeg; dit vraagt om een speciaal Crunch evenementje, meer info volgt spoedig…

Sweat 4 Only Friends… Zweterig genoeg deze dagen en maart volgend jaar is nog even weg. Maarrrrr, de early bird inschrijvingen voor het knallende Sweat 4 Only Friends Event gaan gelijk in september alweer van start. Dus SAVE THE DATE: zondag 20 maart 2016.

En ja hoor… Na de zomer starten wij met de perfecte combi Spinning & Yoga in 90 minutes. Houd het lesrooster in de gaten!

Crunch Care Calender

Onze masseuse Pauline is aanwezig op zondag 12 juli en zondag 9 augustus van 11 tot 14 uur voor de heerlijke walk-in stoelmassages.

Voor gelnagels kun je op zaterdag 29 augustus vanaf 10 uur terecht bij Annelie Sloep, gewoon bij ons op de club.

Voor een afspraak met de sportarts Liesbeth Lim, kun je een mail sturen aan nicole@thecrunch.nl. Ook voor de sportmedische keuringen!

More Care Vergeet ook niet dat je @ The Crunch afspraken kunt maken met diëtiste Anouk, chiropractor Jason, osteopaat Esther en fysiotherapeut Ivan. Hun contactgegevens staan op onze site of vraag je eenvoudig aan onze baliemedewerkers.

Bedankt voor het lezen,

CU @ The Crunch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *