Nieuwsbrief Juli 2013

Nieuwsbrief Sportschool The Crunch Juli 2013

Beste Crunchers!

Of je nou gestrekt op een strandbed met een zomerse cocktail in je hand ligt te luieren, of zwetend achter je bureau je lunchpakketje zit te verslinden, het is altijd goed om de zomereditie van The Crunch Nieuwsbrief even door te spitten.

We hebben namelijk weer leuke plannen!

Hoewel de maanden juli & augustus vervult zijn van meerdere laid-back momentjes, BBQ-tje hier en daar en vooral veel buiten doen…MOET ER WEL GESPORT BLIJVEN WORDEN!!! Dus The Crunch blijft volop in beweging.

In de club is het aangenaam dankzij de prima werkende airco’s, onze openingstijden blijven ongewijzigd en de kinderopvang is de hele vakantie normaal geopend (ma t/m za 09.00-12.00 uur).

Het dakterras is een fijne beloning na een uurtje zweten. Daar wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt! Een vriendelijk verzoek; op het dakterras mag NIET gerookt worden. Ook op het dak zijn wij een Healthclub :-).

Wij willen de rokende sporters onder ons dan ook niet stimuleren om tijdens een bezoek aan de club een sigaretje op te steken.

GREAT CRUNCH BEACH EVENT! Om de zomerperiode in stijl af te sluiten en tegelijkertijd het nieuwe sportieve seizoen in te luiden, organiseert The Crunch een Crunch Beach Event op zondag 1 september 2013.

Beleef de perfecte mix van adrenaline, actie en ontspanning op het Noorderstrand in Wijk aan Zee. Het paviljoen Statler & Waldorf is de uitvalbasis voor het hele programma. Wij bieden je de kans om kennis te maken met uiteenlopende spectaculaire strand- & zeeactiviteiten.

Deze dag is voor iedereen toegankelijk (ook voor niet-leden van The Crunch, dus jouw vrienden zijn welkom!). Het programma zal bestaan uit diverse strandactiviteiten en Crunch work-outs:

BLOKARTEN (strandzeilen), KITING en COAST RAFTING o.l.v. externe instructeurs & CIRCUIT, BOOTCAMP. HARDLOPEN, BOKSEN en YOGA o.l.v. Crunch instructeurs (o.a. Ivan, Mathijs, Diny, Billie, Jitka).

Raften Kiting Blokarten

Een uitgebreide lunch is inbegrepen en optioneel kan er ter afsluiting gekozen worden voor een BBQ op het strand. Vervoer zal  gecoördineerd worden vanuit de club, er wordt gezamenlijk vertrokken vanaf The Crunch (rond 08.30 uur).

Je kunt kiezen voor 1 strandactiviteit en 2 Crunch lessen. Inclusief ontvangst met koffie of thee, de lunch (salades, soep, broodjes en 3 drankjes) bedragen de kosten voor dit event slechts 49,50 euro p.p. (special price). Als je daarna ook wilt BBQ-en, komt daar 27,50 euro bij.

Een uitgebreide mailing over dit te gekke event volgt in het weekend van 17 augustus. Daarin zal de aanmeldprocedure worden uitgelegd en het exacte programma met tijden worden gepresenteerd. Bij minder mooi weer kunnen we deels binnen terecht.

So save the date and be there!!!

Lesrooster Het groepslessenrooster blijft de gehele zomerperiode volop draaien. Regelmatig zul je echter een invaller treffen, want ook instructeurs zijn maar mensen die hun sportieve lijven even bij moeten laten komen van alle inspanningen. Vanzelfsprekend zijn alle invallers net zo professioneel en ervaren als jouw vaste favoriete instructeur.

SGT’s De SGT Kettle Bell en TRX komen beiden te vervallen voor de periode van 5 augustus t/m 31 augustus. Daarna pakken we de draad weer op. Indien je een SGT abonnement hebt, kunnen we aan de balie de duur van jouw abonnement met 1 maand verlengen.

Crunch Customer Service Waar wij kwaliteit & service kunnen verhogen, proberen wij dat altijd te doen. Het systeem van de Lessenplanner is verbeterd m.b.t. de wachtlijst. De wachtrij wordt vanaf nu automatisch beheerd, op volgorde van aanmelding. Je wordt geïnformeerd op basis van een automatische SMS als er een plaats is vrij gekomen in de les van jouw keuze.

More Service Sinds vorig jaar verkopen wij achter de balie diverse producten van de Johnny Fernand Formule. De eiwitten van dit merk bevatten nagenoeg geen vul- en bindmiddelen en zijn daarom veel effectiever dan de eiwitten van veel andere merken. Ook alle andere supplementen van Johnny Fernand hebben een veel krachtigere samenstelling dan reguliere supplementen.

Johnny Fernand Formule producten kun je behalve bij ons in de club, nu ook online vinden in de webshop van Johnny Fernand. Op zijn blogsite kun je meer achtergronden lezen over sport, voeding en gebruik van diverse supplementen. Als je online wilt bestellen gebruik dan onderstaande link. De producten worden de volgende dag geleverd (afhankelijk van de tijd van bestellen kan er 1 dag extra overheen gaan).

Klik hier om naar de webshop en blogsite van Johnny Fernand te gaan.

Anna Tommie Als jij je sport prestaties wilt verbeteren, is het verstandig om jaarlijks een inspanningstest  te laten verrichten. Dit kan eenvoudig worden geregeld bij annatommie in de Fred. Roeskestraat 71e, te Amsterdam-Zuid (nr 73 intoetsen in de TomTom), met gratis parkeren.

Indien je aanvullend verzekerd bent, krijg je deze keuring (a 190 euro) volledig vergoed! Tevens gaat het niet van je eigen risico af.

Je doet een maximale fietstest met spiro-ergometrie (ademgasanalyse) voor je omslagpunt. Als je jouw omslagpunt (anaerobe drempel) en jouw maximale hartslag weet, kun je (afhankelijk van jouw trainingsdoelen) veel gerichter in bepaalde trainingszones gaan werken.

Je hebt daar wel een hartslagmeter voor nodig. Voor trainingen op de cardio apparatuur kun je een hartslagmeter lenen aan de balie van de club. Als je tijdens de (spinning)lessen een hartslagmeter wilt gebruiken heb je een eigen horloge en band nodig. Wij verkopen diverse modellen van het merk Polar in de club, maar kunnen alle andere Polar modellen binnen 1 dag voor je bestellen. Wat ook handig voor Crunchers is; zonder lange wachttijden kunnen er via de aan The Crunch verbonden sportarts Echo, MRI en Rontgen afgespraken gemaakt worden.

Heb je interesse in een sportmedische keuring/inspanningstest of wil je meer informatie? Stuur een email naar nicole@thecrunch.nl bezoek de website van Anna Tommie http://www.annatommie.nl/.

Chiropractor M.i.v. september krijgt onze Crunch Care tak er een nieuwe professional bij. Chiropractor Jason Jandl zal op verschillende dagen aanwezig zijn in de club. Indien je klachten hebt (rug, schouders, nek, hoofdpijn, gewrichtspijnen, etc.), kan chiropractie een oplossing bieden. Jason geeft ook relaxing deep-tissue massages, een combi van diverse massagestijlen.

Voor het maken van een afspraak met Jason kun je een email sturen naar jjandl@spectrumhealth.nl. Afspraken bij een chiropractor zijn deels vergoed via een aanvullende verzekering. Als je meer informatie wilt over chiropractie kom je via onderstaande link op een goede site:

http://www.chiropractievergoeding.nl/wat-is-chiropractie.html.

Meer info over Jason: www.spectrumhealth.nl.

Chef’s Table Vanaf maandag 19 augustus zijn de heerlijke broodjes en salades van Chef’s Table weer aan de bar verkrijgbaar. Uiteraard kun je de hele zomer lang wel onze andere lekkernijen van de kaart bestellen. O.a. vers fruit, yoghurt, kwark en eigengemaakte tosties op biologisch brood. Als je toch zin hebt in een Chef’s Table broodje (of diner) kun je bij het restaurant terecht (Asterweg 14). Chef’s Table restaurant is slechts 1 week gesloten (van 29 juli tot 5 augustus).

Marit Helaas nemen we na zondag 4 augustus afscheid van Marit van Luttervelt. Marit gaat een full-time internationale studie volgen (SM&O) aan de HvA. Wij vinden het ontzettend jammer, maar wensen Marit veel succes met haar studie en hebben er alle vertrouwen in dat zij dit met succes gaat afronden!

Zweterige tip Ter afsluiting nog een opstekertje voor als je eigenlijk liever naar een roseetje wilt grijpen; slechts 3 x per week een half uurtje sporten heeft al een gunstige werking op jouw viscerale vetwaarde (vet rond de organen)! Kom van dat terras af!!!

[email protected] Crunch!

Met vriendelijke groet,

Nicole Bommer
Managing Director

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *