Nieuwsbrief Juli 2012

The Crunch - Fitness & Healthclub, Amsterdam Noord

Beste Crunchers!

Nog een paar weken en dan staat de zomervakantie alweer voor de deur…Uiteraard blijven wij de hele vakantie iedere dag geopend voor de thuisblijvers , en ook al stijgt het kwik richting 30 graden, daar zul je in de club weinig van merken, want de airco werkt geweldig!

Roosterwijzigingen – Gedurende de zomerperiode wordt het groepslessenrooster iets afgeslankt en sommige lestijden worden gewijzigd. We hebben inmiddels twee nieuwe Zumba sterren, Ruscha & Priscilla. Beide dames kunnen super swingend lesgeven, zien er ook nog eens fantastisch uit en zorgen dat je absoluut bezweet maar happy de les uitgaat. Ruscha maandagavond 20.00 uur en Priscilla vrijdag avond 18.00 uur. Zelfs leuk als je niet van dansen houdt ;-)! De overige wijzigingen worden in een separate email verstuurd. Het nieuwe lesrooster gaat van start op maandag 9 juli.

Out Sport! – The Crunch is een samenwerking aangegaan met de organisatie Out Sport. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van outdoor sporten. Het Outdoor programma vanaf maandag 9 juli:

Maandag 19.30-20.30 Free Run verzamelen @ The Crunch

Woensdag 19.30-20.30 Bootcamp verzamelen hoofdingang ’t Twiske (dierenwinkel)

Zondag 10.00-11.00 Bootcamp verzamelen @ The Crunch

Roof Garden – Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het dakterras in volle gang. I.v.m. een vertraging m.b.t. het leveren van de binnentrappen zijn wij genoodzaakt de geplande openingsparty helaas vooruit te schuiven. Zodra het terras gereed is, kan er natuurlijk direct volop van genoten worden. Wij verwachten dat dit binnen drie weken gerealiseerd is. Het feest zullen wij echter doorschuiven tot na de zomervakantie, want we willen graag dat alle Crunchers daarbij aanwezig kunnen zijn.

Lockers – De beloofde nieuwe lockers zijn inmiddels ook in productie. Wij hebben gekozen voor prachtige Crunch Orange lockers, met deuren van onbreekbaar matglas. Het systeem is super veilig, daar de deuren en sloten weggewerkt zijn in de binnenrand van de kasten. De nieuwe kasten hebben allemaal 1 maatvoering en zijn dusdanig diep en breed, dat er met gemak een flinke sporttas in geplaatst kan worden. Tevens gaat er gewerkt worden met een lockersleutel die verkrijgbaar is aan de balie van de club. Voor de luxe abonnementen (The Crunch Complete, géén Groupon), wordt een apart systeem geplaatst, waardoor je met een Crunch Complete abonnement een eigen vaste locker tot je beschikking krijgt! Meer info over de werking van het nieuwe systeem volgt. De exacte datum van plaatsing zal tijdig gecommuniceerd worden, daar de werkzaamheden enige overlast met zich mee zullen brengen, hetgeen we vanzelfsprekend tot een minimum zullen beperken.

Sportief Zwanger @ The Crunch – Vanuit de leden krijgen wij regelmatig de vraag of wij speciale programma’s aanbieden voor zwangere of pas bevallen vrouwen. Ons nieuwe programma “Sportief Zwanger @ The Crunch” (bestaande uit cursussen voor tijdens en na de zwangerschap) is inmiddels gereed. Je kunt starten met de training wanneer jij dat zelf wil. De trainingen worden aangeboden in pakketten van 10x. Kosten zijn 99 euro. Meer informatie? Stuur dan een email: nicole@thecrunch.nl

Crunch Green – In het kader van de groene gedachte hebben wij besloten de sauna’s en het stoombad later op de ochtend aan te zetten (10.00 uur). Ervaring heeft ons geleerd dat er voor 10.30 uur vrijwel geen gebruik wordt gemaakt van deze faciliteiten. In deze tijd waarin iedereen meewerkt aan het besparen van energie kunnen wij niet achterblijven. Mocht je toch graag eerder gebruik willen maken van de faciliteiten, dan kan dat uiteraard! Meld het even bij binnenkomst, dan wij zetten op dat moment direct sauna en stoombad aan, zodat deze optimaal warm zijn als je klaar bent met sporten!

Lekkerrrr Vanaf maandag 2 juli – hebben wij een nieuwe menukaart! Drie heerlijke nieuwe gezonde broodjes van Frans Kelders (makreelsalade blijft!) en drie frisse zomersalades worden dagelijks vers aangeleverd. Als je er zeker van wilt zijn dat jouw favoriete broodje of salade er nog is, kun je reserveren voor 10.30 uur via onze website. Ook de avondmaaltijden zijn aangepast. Voortaan keuze uit drie verschillende biologische verse maaltijden. Tevens voor 10.30 uur te bestellen via de website. Maaltijden kunnen mee naar huis genomen worden, maar kunnen ook in de club worden genuttigd!

Crunch Favorites – Er wordt een nieuwe favoriet toegevoegd aan onze selectie in de vitrinekast; Tarwegras. Check www.tarwegras.info voor de geweldige werking van deze nutriënten. Binnenkort verkrijgbaar @ The Crunch!

Crunch Rules – De laatste tijd komen er vanuit de leden vragen m.b.t. gebruik van mobiele telefoon en handdoek in de fitnesszaal. Wij streven ernaar het al onze leden zoveel mogelijk naar de zin te maken, ook onder elkaar! Wij verzoeken iedereen vriendelijk een handdoek te gebruiken bij het sporten en de cardio na gebruik te reinigen met de daarvoor beschikbare middelen. Probeer het gebruik van je mobiele telefoon tijdens het sporten tot een minimum te beperken. Bellen liever in de lounge en houdt er rekening mee dat andere leden soms op een apparaat staan te wachten terwijl jij erop zit te whatsappen :-). Reminder; we hebben gratis WIFI in de club! Selecteer netwerk The Crunch en voer eenmalig je email adres in om gebruik te kunnen maken van het netwerk.

Wij wensen iedereen een heerlijke zomer en een fijne vakantie met vooral veel sportplezier!

Bedankt voor het lezen, [email protected] Crunch!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *