Nieuwsbrief Januari 2015

En daar is alweer, de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar! We hopen dat iedereen te gekke feestdagen heeft gehad en vol energie aan een nieuw sportief jaar is begonnen. Dat het maar een mooi jaar mag worden in vele opzichten!

Proost! Daar proosten we natuurlijk graag op, want een feestje op zijn tijd gaat er ook bij The Crunch wel in. Onze Nieuwjaarsborrel organiseren wij dit jaar op zaterdagmiddag 17 januari tussen 12.00-15.00 uur, in de vorm van een CRUNCH champagne LUNCH. Naast een heerlijk glaasje bubbels serveren we gezonde, smakelijke sandwiches zodat we niet gelijk op ons kop staan. Het is tenslotte nog maar vroeg op de dag. De uitnodiging voor deze Nieuwjaarslunch heb je al in je mailbox ontvangen, of anders, <klik hier>! De club is trouwens gewoon geopend tussen 08.00-20.00 uur, ook gedurende de borrel.

Nog meer gekkigheid  Voorafgaand aan de Crunch Lunch, hebben we een verrassing voor de spinning junkies onder ons. Namelijk, een bijzondere warming up voor het event Sweat 4 Only Friends, de door The Crunch georganiseerde 5 uur durende spinningmarathon op zondag 22 maart, ten behoeve van Stichting Only Friends. Onze Floor zal samen met de internationaal bekende presenter Marcel Gierman (tevens afsluiter van het event), anderhalf uur lang de tent afbreken. Inschrijven voor deze Spinning Special op zaterdag de 17e januari van 10.00-11.30 uur, kan vanaf maandag 12 januari. De reguliere spinningles komt uiteraard te vervallen. Niet op de lijst, betekent niet meedoen bij een VOLLE les!

Sweat4OnlyFriends Spinningmarathon Voor het BESTE SPINNING EVENT van 2015, met ruim 300 bikes, kun je je vanaf 15 januari inschrijven via de site www.sweat4onlyfriends.nl. Je kunt jouw inschrijving bevestigen door de minimale inschrijfkosten gelijk te voldoen met iDeal (ook op de site te vinden). Daarnaast kun je kans maken op een buitenlandse stedentrip voor twee personen, door ervoor te zorgen dat je het hoogste sponsorbedrag bij elkaar krijgt. Er wordt pas op zaterdag 21 maart gekeken wie het hoogste bedrag heeft gestort, dus je hebt genoeg tijd om sponsoren te zoeken. De eventuele extra bedragen kun je t.z.t. storten op het rekeningnummer van Sweat4OnlyFriends o.v.v. je naam. We maken gebruik van het prachtige sportcomplex van Only Friends, het Ronald Mc Donald Centre, hier vlakbij, aan de ring van Amsterdam! Meer info op www.sweat4onlyfriends.nl. Alle opbrengst komt ten goede van Stichting Only Friends. Only Friends maakt het voor kinderen met een beperking mogelijk om te kunnen sporten.Sporten door sporten… Wat is er mooier?

En nog steeds, more than just a gym…!

Cash Back Voor Crunchers die goedkoper bij ons willen sporten! Wij hebben namelijk het volgende mogelijk gemaakt…

Vanaf 30 januari krijgen alle Crunchers een unieke inlogcode per email waarmee je via onze eigen site kunt inloggen op een van de grootste platforms voor online shoppen. Bij meer dan 2500 webshops (o.a. Wehkamp en Zalando), kun je vervolgens met geweldige kortingen producten kopen! Bij iedere bestelling die je doet, ontvang je spaartegoed in je eigen account. Dit tegoed kun je vervolgens gebruiken om (een deel van) je abonnementskosten bij The Crunch mee te betalen. Het werkt super simpel. Door aan te geven dat je jouw spaartegoeden wilt inwisselen, wordt het tegoed dat je hebt gespaard automatisch in ons systeem verwerkt en betaal je dus jouw abonnementskosten minus jouw ingezette spaartegoed. Hou dus je mailbox goed in de gaten!

Sunday Specials A.s. zondag (11 januari) is Pauline Nierop weer aanwezig in de club om voor een habbekrats haar walk-in stoelmassages aan te bieden aan Crunch leden. Een kwartier lang masseert ze nek, rug en schouders voor een kennismakingsprijs van slechts 6 euro!  Wil je helemaal tot in de puntjes verzorgd de deur uit zondag? Dat kan ook! Speciaal voor Crunch leden is ook Annelie Sloep aanwezig op de club tussen 12.00-16.00 uur. Je kunt bij haar een natuurlijke gellak (crystalac) laten aanbrengen op je nagels voor slechts 15 euro. Ze zit samen met de masseuse in de lounge van de club, dus je kunt zonder kloppen bij beide dames terecht zondag!

Crunch Test Lab Wegens groot succes is het sportmedische lab van PACA o.l.v. sportarts Liesbeth Lim voortaan iedere laatste zaterdag van de maand op onze club aanwezig. Je kunt dus alweer een afspraak inplannen voor zaterdag 31 januari aan de balie van de club. Klik hier voor meer info over testlab en medische keuringen!

FITness Om het sporten in de fitnessruimte LEUKER te maken (niet MAKKELIJKER!), zullen er vanaf februari dagelijks korte specials worden aangeboden. Deze small group trainingen zijn ontworpen om in korte tijd, een effectieve, motiverende training te kunnen doen. Het rooster zal varieren van buikspierkwartieren (Crunch Core) tot Workouts of the Day (WOD´s). Je kunt kosteloos deelnemen aan de trainingen! Aanmelden voor de diverse trainingen kun je doen via de Lessenplanner. Het rooster voor de fitness trainingen zal vanaf maandag 26 januari verkrijgbaar zijn in de club en op de site.

Groepslessen Vanaf zondag 25 januari zijn er twee wijzigingen op het groepslessenrooster. Dit gaat alleen om lestijden, zodat de wisselingen tussen de verschillencde lessen soepel kunnen verlopen en we de zalen voor kunnen bereiden. Het gaat om twee lessen op de zondag. De kickboksles verschuift naar 12.30 uur (i.p.v. 12.00 uur) en de Vinyasa Flow Yoga (all levels) verschuift va 11.15 naar 11.30 uur. Verder geen roosterwijzigingen deze maand. Het aangepaste lesrooster vind je tijdig op de site en in de club.

Crunch College Ken je studenten tussen 18 en 30 jaar of ben je zelf student? The Crunch biedt voor studenten tegenwoordig een speciaal studenten-abonnement, Crunch College. Dit abonnement is op basis van de Crunch Classic voorwaarden. Je betaalt slechts 99 euro voor drie maanden onbeperkt sporten. Uitsluitend verkrijgbaar op vertoon van een geldige studentenpas!

Crunch Compliment Het nieuwe jaar begint uitstekend met alweer een mooi compliment van Kees Onclin (lid sinds 1 maart 2012). “Ik sport al mijn hele leven, maar ben nog nooit lid geweest van een club waar alles zo schoon en zo goed onderhouden is. Ik maak gebruik van het Crunch Complete abonnement. In 1 woord geweldig. Ik hoef nergens over na te denken, alles ligt keurig voor me klaar, bij ieder bezoek. Van handdoek tot sportkleding. Geen tas meer nodig! Bovendien is het altijd gezellig in de club en wordt er heerlijke koffie geschonken. The Crunch is voor mij COMPLEET!

 Compliment or Complaint? Wil jij jouw mening over onze club delen? Stuur dan een email aan nicole@thecrunch.nl.

Dank voor het lezen, CU @ The Crunch!

Nicole Bommer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *