Nieuwsbrief januari 2014

Nieuwsbrief jan 2014

Beste Crunchers!

Natuurlijk willen wij al onze leden het liefst persoonlijk een GEWELDIG & CRUNCHY Nieuwjaar wensen.

Daarom gaan we 2014 goed van start met een FEESTELIJKE NIEUWJAARSBORREL op ZONDAG 19 januari vanaf 15.00 uur. Iedereen is welkom!

Voorafgaand aan de borrel hebben wij een Open Dag, dus iedereen kan de hele dag vrienden en familie meenemen om hen kennis te laten maken met The Crunch Fitness & Healthclub. 

Crunch Care Tijdens de Open Dag zijn ook alle Crunch Care specialisten aanwezig voor het beantwoorden van vragen, geven van o.a. workshops en het doen van korte intakes of behandelingen. Ter kennismaking kun je hier  een aanvraagformulier downloaden voor een kortingsbon van 25 euro op een behandeling naar keuze bij een van onze specialisten (klik hier voor de actievoorwaarden). De meeste behandelingen worden echter helemaal of grotendeels vergoed via je aanvullende ziektekostenverzekering. Handige site is www.sportzorg.nl waarop per verzekering duidelijk staat wat er verzekerd is, in welk pakket.
Heb je geen printer? Mail mij dan even op nicole@thecrunch.nl, dan komt het helemaal goed.

Meer info over de behandelingen en prijzen van Crunch Care medewerkers: https://thecrunch.nl/crunch-care/

Inspanningstest & sportmedisch onderzoek Wil jij nog effectiever en gerichter gebruik maken van je hartslagmeter? Dan is het een goed idee om een inspanningstest of een sportmedisch onderzoek te doen. Dit kan ook TIJDENS onze Open Dag! Onze sportarts (Liesbeth Lim) is met haar lab aanwezig tussen 10.00-18.00 uur.

Afspraken maken kan aan de balie van de club of via email: nicole@thecrunch.nl. Geef in de mail aan of je een sportmedisch onderzoek wilt of een inspanningstest. Doe dit wel tijdig, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Meer info over de inhoud van de testen en prijzen vind je hier! De kortingsbon van 25 euro is overigens ook te gebruiken voor de eventuele eigen bijdrage bij een inspanningstest/sportmedisch onderzoek.

KLIK HIER VOOR HET UITGEBREIDE PROGRAMMA VAN ZONDAG 19 JANUARI!

The Crunch Classes Vanaf maandag 6 januari zijn er een paar wijzigingen doorgevoerd. Deze zijn al separaat gecommuniceerd en zoals gebruikelijk staat het nieuwe lesrooster op de website en op de balie van de club. De highlights op het rooster zijn natuurlijk de komst van presenter Ilse Michiels op de  vrijdagavond met haar Step Choreo & de -NIEUW UIT AMERIKA :-)- populaire combi van Spinning & Yoga op zondag: Spinning 10.00-11.00 gevolgd door Yoga 11.15-12.15 in zaal 1! Echt een HEERLIJKE en COMPLETE Workout!

BACK IN BALANCE Heb jij (of weet jij iemand die) last heeft van stressklachten, energieverlies of een (beginnende) burn out? In maart start @ The Crunch een pilot van een programma dat is ontwikkeld in samenwerking met coaching bureau BLINK positieve psychologie. De positieve psychologie is een stroming in de wetenschap die zich met name richt op onderzoek naar geluk, prestaties, energie en welbevinden. Uit onderzoek binnen de positieve psychologie blijkt dat stress geen probleem is als er voldoende energie tegenover staat.

In de trajecten van BLINK staat het vergroten van energie en veerkracht daarom centraal. Wil je meer info over deze pilot, kijk dan op onze site!

Op zaterdag 8 maart start de eerste Back in Balance groep. Opgeven via: blink@thecrunch.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *