Nieuwsbrief januari 2012

The Crunch - Fitness & Healthclub, Amsterdam Noord

BESTE CRUNCHERS!
Inmiddels zijn we een paar weken verder en dagelijks is het drukker bij The Crunch. Super! Dit houdt in dat bepaalde lessen druk worden. Voor The Crunch het juiste moment om onze Lessenplanner te implementeren!

THE CRUNCH LESSENPLANNER Deze handige app is vanaf 1 februari a.s. GRATIS te downloaden op je eigen Smartphone. Ook via onze website kun je inloggen op de Lessenplanner. Inloggen kan met je lidmaatschapsnummer of – als we dat van je hebben – je emailadres. Het wachtwoord is je geboortedatum. Open de Lessenplanner en selecteer de les waarvoor je je wilt inschrijven. Alle lestijden voor de geselecteerde les worden getoond. Je kunt in één oogopslag zien in welke lessen nog plaats is (groen). Klik op de gewenste tijd om je online in te schrijven.
Inschrijven kan voor de eerstvolgende les. De instructeur zal aan het einde van de les vragen wie er wil worden doorgezet naar volgende week. Als je niet precies weet welke les je wilt volgen, kun je een doelstelling invullen. Bijvoorbeeld kracht, conditie, ontspanning, fun of Martial Arts. Alle lessen en lestijden binnen de doelstelling worden getoond in het overzicht. Lessen afzeggen gaat eenvoudig met de Lessenplanner. Ga naar Mijn lessen en verwijder het item waarvoor je je wilt afmelden. Vanaf 1 februari!

KICKBOKSEN De zaktrainingen op maandag en woensdagavond blijken uitermate populair. The Crunch heeft bewust gekozen voor kleinere groepen, d.w.z. maximaal 16 deelnemers. Dit aantal wordt soms overschreden,
hetgeen de kwaliteit van de les niet ten goede komt. D.m.v. onze Lessenplanner krijgt The Crunch eenvoudig inzicht in de bezoekersaantallen van de diverse lessen. Wij zullen deze tool dan ook optimaal gebruiken, zodat
we het lessenrooster daar waar nodig snel kunnen aanpassen. Zo bieden wij altijd voldoende capaciteit! Voor de komende maand adviseren wij iedereen dus volop gebruik te maken van de Lessenplanner. Zo kun je zelf bijvoorbeeld zien dat de kickbokslessen op de andere dagen nog voldoende ruimte bieden. Mocht je hulp nodig hebben bij het gebruik van de Lessenplanner, dan kun je advies vragen aan een Crunch medewerker.

KINDEROPVANG Zoals eerder aangegeven, wordt ook het aanmelden van je kind voor de kinderopvang vanaf 1 februari geregeld via de Lessenplanner app. Dit werkt op dezelfde manier als het aanmelden voor een les.

KINESIS We zijn weer een Kinesis Station rijker! Binnenkort volgt het laatste Personal Kinesis Station, de Step/Squat. Vraag aan onze instructeurs wat er allemaal mogelijk is met deze 3-dimensionale apparatuur!

LOCKERS Volgende week worden eindelijk de terminals getest t.b.v. het chip systeem t.b.v. het openen en sluiten van de lockers. Naar verwachting is het systeem voor 1 februari in werking.

GEBRUIK SAUNA/STOOMBAD The Crunch staat GEEN badkleding of ondergoed toe in de wellness faciliteiten. Wij willen hier één lijn in trekken, om te voorkomen dat mensen zich ongemakkelijk gaan voelen. Het gebruik van een handdoek is verplicht in sauna en relaxruimte. Het stoombad is voorzien van een koude slang en wissers. Als je gewend bent om badkleding/ondergoed te dragen tijdens een bezoek aan de sauna, adviseren wij je
om in plaats daarvan je handdoek omgeslagen te houden. Vergeet geen slippers te dragen i.v.m. hygiëne! Er zijn reeds matten besteld om eventueel uitglijden te voorkomen.

CRUNCH CAFÉ De producten op onze menukaart zijn inmiddels grotendeels te verkrijgen. Soep, pasta’s en bio broodjes ontbreken nog, echter de kaart is vanaf 23 januari compleet! Het BIOSAPJE van de maand wordt binnenkort geïntroduceerd. Al onze producten zijn vers en biologisch, bovendien niet duur! Lekker heur

DEAUTIFUL Zondag 29 januari kun je een GRATIS laserbehandeling ondergaan bij The Crunch. Meld je vóór zaterdag de 28e aan, want vol = vol! Tevens kun je gebruik maken van fantastische kortingen als je een behandeling boekt op diezelfde dag of in de week die daarop volgt. Anja Robert is te bereiken op 06-41557615 om je aan te melden voor de GRATIS laserbehandeling.

CRUNCH CUSTOMER SERVICES The Crunch hee? standaard speciale services voor haar crunchers. Zo krijgen alle leden 10% kado bij een storting van € 50,- op de Crunch Credits. Bij het aanbrengen van een nieuwe cruncher voor minimaal 6 maanden, krijg je vanaf 1 februari altijd 1 maand sporten kado, m.u.v. actie-abonnementen!

In februari komen wij weer met ander leuk nieuws! Bedankt voor het lezen [email protected]!

2 Responses to Nieuwsbrief januari 2012

  • Wij

    Leuk allemaal. Ga zo door!

    • crunchy

      Dank hoor. Snel maar weer eens kijken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *