Nieuwsbrief Februari 2016

Nieuwsbrief Februari

Wat een goed begin van dit nieuwe Crunch jaar! Met veel trots hebben wij alle mooie, ontroerende en vindingrijke complimenten gelezen die in ‘groten getale’ uit de New Years Tombola kwamen. Dank aan alle deelnemers!

Ruud Spijker is er met de hoofdprijs vandoor gegaan, een Crunch Classic voor 3 maanden! Ben je benieuwd naar zijn Crunch Compliment en die van anderen? We hebben een greep gedaan uit de vele inzendingen en zullen de komende weken iedere dag een ander compliment op facebook posten.

Op onze site staan ze alvast in een mooie collage!

Als jij ook graag aan anderen wilt laten weten wat je van The Crunch vindt, plaats dan een review op Google door hier te klikken en op “een recensie schrijven” te klikken. Wij zijn ook benieuwd…!
Overigens: als je denkt dat we iets kunnen verbeteren, laat het ons dan weten!

Daarom een korte enquête Jouw mening over FeelGoodClub The Crunch telt! Aan een extern onderzoeksbureau hebben wij opdracht gegeven een korte ledenenquête uit te voeren. Binnenkort zul je een email ontvangen met de titel “Uw mening over The Crunch telt!”. In de mail vind je een uitnodiging om aan het onderzoek deel te nemen, door op de weblink in dat bericht te klikken. Het invullen duurt nog geen 5 minuten. Wij zouden het super vinden als je meedoet, want met de resultaten kunnen wij onze service & kwaliteit nog verder verbeteren!

Deephouse Yoga VOL!!!!  Toen bleek dat binnen een halve dag de Deep House Yoga set al volgeboekt was, hebben wij een tweede set georganiseerd. Helaas kunnen wij niet iedereen blij maken, er staan nog steeds 15 mensen op de wachtlijst! Nu de belangstelling voor dit, door onszelf ontwikkelde concept (daarom uniek!) zo groot blijkt te zijn, organiseren we een tweede Deep House Yoga Event op korte termijn, op een bijzondere locatie en op grotere schaal. Dus kun je er nu helaas niet bij zijn, houd onze newsletter & fb-pagina dan goed in de gaten!

Let op: Zondag 31 januari (morgen) komt de reguliere Vinyasa Flow Level 2 les te vervallen i.v.m. Deep House Yoga!

Benji’s Blog Benjamin Roberts, onze vaste Spinning Instructeur van de woensdagochtend, gaat ons voor een aantal maanden verlaten. Hij zal zich wederom terugtrekken op een Grieks eiland, om aan zijn andere passie, schrijven, te werken. We hoeven Benjamin niet helemaal te missen… Hij blijft zijn Crunch blog schrijven! Klik hier voor zijn laatste blog – een interview met Harm “the unstoppable” Gebbink!. Omdat wij het inzake Spinning wel een aantal maanden zonder Benjamin moeten stellen, hebben wij een professionele vervanger geregeld. Wat je van ver haalt is lekker, vandaar dat Sergio Velasco uit Barcelona de komende woensdagochtenden voor Spaans gepeperde Spinningsessies gaat zorgen.

PITTIGE HIT De small group HIT Trainingen van onze fitnesscoaches worden druk bezocht. De lessen zijn kort, intensief en hartstikke effectief! Daarom bieden we nu op woensdag-, vrijdag- en zondagochtend een STARTERS HIT Training. Deze zijn speciaal voor mensen die nog nooit eerder een HIT Training hebben gevolgd, of voor mensen die het gewoon iets rustiger aan willen doen. Maximaal deelnemersaantal per (STARTERS) HIT is 10! Dus meld je wekelijks aan via de Lessenplanner! <voor het up-to-date fitnessrooster klik hier>.

Houserules Crunch Classes De groepslessen worden steeds drukker. Dat is fantastisch! We willen natuurlijk wel iedereen van dienst zijn en een zo breed mogelijk lesaanbod bieden. Het Lessenplannersysteem is een prima middel om de lessen te coördineren, mits het door iedereen goed wordt gebruikt. Het gebeurt regelmatig dat men vergeet zich af te melden als het op het laatste moment niet mogelijk is om te komen sporten. Dat is jammer, omdat mensen op de wachtlijst een sms-notificatie ontvangen als er een plaats is vrijgekomen. Regelmatig communiceren wij de regels via email  <Klik hier> voor de laatste communicatie.

CrossFit uitbreiding! Naast de samenwerking die wij al hebben met CrossFit NDSM, hebben wij nu ook een samenwerkingsverband met CrossFit aan ’t IJ. Beide CrossFit boxen zijn gesitueerd om de hoek van The Crunch (NDSM-terrein). CrossFit is geweldig te combineren met jouw trainingen en ontspanning hier @ The Crunch. Wil je meer informatie over Crunch & CrossFit klik dan hier!

Warming Up Specials Sweat4OnlyFriends Het Sweat4OnlyFriends Event nadert met rasse schreden. De teller staat inmiddels al op zo’n 150 deelnemers, waaronder meer dan 60 Crunchers. We hebben nog bijna twee maanden te gaan, dus op naar 300 deelnemers dit jaar! Omdat we natuurlijk als een top team willen presteren, gaan we alvast een beetje oefenen. Op zaterdag 6 februari kun je kennismaken met presenter-DUO Floor & Paulo tijdens de 1,5 uur sessie.  Op zondag 14 februaripresenteren Ellen S. en Debbie “love is in the air”, een Valentine Special van 1,5 uur en op zaterdag 20 februari is er een muzikale verrassing tijdens de les van Floor. De Spinning Orange op zaterdag 27 februari van Ronaldo (16.30-18.00 uur) is ook een prima warming up! In maart volgen er nog twee “SweatSpecials”. Ook als je niet mee kunt doen met de marathon ben je uiteraard welkom bij deze lessen! Je kunt je, zoals gebruikelijk, pas 1 week voorafgaand aan de Specials inschrijven via de Lessenplanner.

Mocht je dit nog niet hebben gedaan, inschrijven voor de marathon kan hier!

Duo Bikes Vijf uur fietsen is niet voor iedereen een leuk vooruitzicht. Wil je graag een fiets delen maar heb je geen partner? Stuur dan een e-mail aan nicole@thecrunch.nl. Wij regelen vanuit The Crunch een goede match voor je.

S4OF Craft Collector Items Trek jij ook iets leuks aan tijdens de marathon, want we hebben weer een fantastische S4OF-collectie samengesteld speciaal voor The Crunch Crew. Er zijn event tanktops voor dames en heren, mooie modellen van super kwaliteit. Deze zijn vanaf zaterdag 6 februari te koop in de club in diverse maten (op = op!). Spinningbroeken en wielrenshirts kun je nu al bestellen aan de balie (pasmodellen beschikbaar). Deze worden op 15 februari tegelijk geproduceerd en geleverd in de tweede week van maart. Dus plaats je bestelling uiterlijk op zondag 14 februari!

P.T. Sessions For Free! Ieder jaar zijn de STAGE P.T.-sessies een groot succes. Vandaar dat wij in maart opnieuw met twee gemotiveerde 3e jaars HvA studenten in zee gaan, Laura Fronik & Sander Janssen. Beide studenten zijn zelf zeer sportief en ervaren in krachttraining. Voor hun stage zoeken zij 20 personen, die bij hen gratis P.T. sessies willen doen. Wil jij in aanmerking komen voor een gratis P.T.-pakket (10x)? Stuur een email naar nicole@thecrunch.nl. Geef in de mail even aan of je man bent of vrouw, wat je doelstelling is, je leeftijd en jouw telefoonnummer. De intakes zullen rond 15 maart van start gaan. Na de intake wordt bepaald wie er daadwerkelijk in aanmerking komen voor de gratis pakketten.

Mountainbiken Ardennen MTB Early bird tickets zijn uitverkocht voor het weekend in mei! Wil je alsnog mee, wees dan snel, want het gaat hard. Er zijn in totaal nog maar 25 tickets te koop en dan is de locatie vol. Vanaf 1 februari kan er weer ingeschreven worden (regulier tarief) via https://www.ticketkantoor.nl/shop/fgmtbweekend.

MTB-Route Zeist Fitte FUN & Fitte FIRST! Het mountainbiken in Amerongen was top! Daarom hebben we alweer een nieuwe route uitgestippeld. Zondag 28 februari fietsen wij in Zeist. Zowel gevorderden als beginners kunnen mee! Ook als je geen eigen fiets hebt. We reserveren fietsen vanuit The Crunch, kosten hiervoor bedragen 20 euro (inclusief helm). Als je een Clinic wilt, dat regelen we ook (7,50 euro)! Wil je dus lekker mee naar Zeist? Stuur dan een email aan nicole@thecrunch.nl waarin je aangeeft of je FUN of FIRST fietser bent, een fiets wilt huren, eigen vervoer hebt, mee wilt rijden en of je gebruik wilt maken van een Clinic door Wilco van Schijndel!

SAVE THE DATES CRUNCH CALENDAR

Woensdag 3 februari Stoelmassages Pami Parker (10.00-13.00)

Zaterdag 6 februari Spinning Special Floor & Paulo (10.00-11.30)

Zondag 7 februari Stoelmassages Pauline Nierop (11.00-14.00)

Zondag 14 februari Love is in the Air! Ellen S. & Debbie (10.00-11.30)

Maandag 15 februari Stoelmassages Pami Parker (10.00-13.00)

Zaterdag 20 februari Spinning Surprise! Floor (10.00-11.00)

Zondag 21 februari Stoelmassages Pami Parker  (11.00-14.00)

Zondag 28 februari MTB-Route Zeist Crunchers (09.00-14.00)

Zaterdag 12 maart Sportmedisch Lab Liesbeth Lim (10.00-16.00)

Zondag 20 maart Sweat4OnlyFriends Hele dag!

Zondag 17 april FeelGood Beach Volleyball Event (Netwerken, sporten, lunchen en fun)

Vrij-Zon 20-22 mei MTB-Weekend Ardennen (powered by FeelGoodTravel & The Crunch) 

Uitgebreide info over Events volgt separaat, maar je kunt als je vragen hebt, altijd een e-mail sturen aan nicole@thecrunch.nl

Onze Crunch Care specialisten werken op afspraak op onze club. Zie onze website voor contactgegevens van osteopaat, sportarts, chiropractor, diëtiste en fysiotherapeut!

Bedankt voor het lezen, CU @ The Crunch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *