Nieuwsbrief Februari 2012

Nieuwsbrief Februari 2012

BESTE CRUNCHERS!

Net nu de winter dan toch haar intrede heeft gedaan, is de warme winter actie van The Crunch voorbij. Daar hebben wij echter een leuke actie voor onze LEDEN tegenover staan: The Crunch Connection – een actie waarmee de Crunch pioniers hun voordeel kunnen doen. Je ontvangt hierover dit weekend een email. Verstuur deze mail naar jouw eigen netwerk en jij ontvangt voor iedereen die zich inschrijft via jouw email, 1 of 2 maanden GRATIS sporten bij The Crunch! Meer info aan de balie.

THE CRUNCH CLASSES – De Lessenplanner is gelanceerd, de gebruikers worden er steeds handiger mee. Een paar tips; bij het inloggen via de App, geboortedatum ZONDER streepjes invoeren. Bij het inloggen via de website de streepjes laten staan. Het lidnummer in beide gevallen zonder P invoeren. Je kunt je aanmelden voor de les tot 30 minuten voor aanvang. Echter, je kunt altijd checken of er nog plaatsen over zijn in de Lessenplanner en dan alsnog aanmelden in de club bij je instructeur. Afmelden gaat ook via de Lessenplanner. Als je geen email en sms service via de Lessenplanner wil, kun je dit aangeven onder de button: Mijn Lessenoverzicht.

ROOSTERWIJZIGINGEN – Na twee maanden Crunch Classes is het duidelijk dat we een aantal uren beter kunnen verplaatsen of vervangen. De Dames Kickboksles op vrijdag wordt een Body Balance (11.00-12.00). Een extra Tai Chi les wordt geplaatst op dinsdagavond van 21.00-22.00 in de Spinningzaal. De Spinning van dinsdagavond start een half uur later (dus 19.00-20.00). De Spinning op zaterdagochtend verhuist naar 10.00-11.00! De roosterwijzigingen gaan van start per maandag 20 februari ‘12!

SMALL GROUP TRAININGEN (SGT) – The Crunch gaat in maart van start met een extra service, Small Group Training. Deze lessen -in groepen van 6 deelnemers- kosten 10 euro p.p. per uur. Er zijn ook speciale SGT abonnementen met korting verkrijgbaar. Lestypen: TRX, Kettle Bell, (Kick)boksen, Kinesis & Arke Balans. Een sneak-preview van deze trainingen binnenkort in de club. Uiteraard kun je dan gratis meedoen! Meer info over deze SPECIALS volgt spoedig!

NEW CRUNCH CREW – Ons team is inmiddels uitgebreid met Angela Menso. Angela werkt op di-wo-do in de  kinderopvang. Zij heeft ruime ervaring in de kinderopvang en geeft daarnaast ook Musical en Zumbalessen aan kids.

Ons Bar/Balie team zal worden versterkt met een tweede man op de drukke avonden. Wij zijn reeds in gesprek met verschillende kandidaten.

WIN2LOSE Dit 12 weken programma heeft als doel het vet % te verlagen en het verbrandingsproces te versnellen. Meer informatie over dit nieuwe succesvolle programma bij The Crunch vind je op onze site. Uiteraard kunnen wij jouw vragen ook persoonlijk beantwoorden in de club. Naast dit programma verkopen wij verschillende producten van WIN. Ons aanbod van deze glutenvrije, fantastische voedingssupplementen komen binnenkort ook op onze website.

TOTAL BODY SCAN – Deze Electrisch interstitiaal Scan (EIS) is ontwikkeld door neurofysioloog Dr. Marek. Met dit systeem ontstaat een dynamische analyse, waarmee je een zeer zuiver beeld krijgt van hoe het lichaam ervoor staat. Zelfs blessures (b.v. rugproblemen) kunnen worden getraceerd met deze scan. De scan wordt o.a. gebruikt bij topsporters. De Total Body Scan wordt op vrijdag 9 maart (18.00-22.00) en zaterdag 10 maart (11.00-16.00) speciaal voor The Crunch leden op inschrijving aangeboden in onze club. Kosten voor een scan bedrag 99,- euro. Meer info binnenkort op onze website. Therapeut is Bouke Schuurmans. Inschrijven aan de balie!

LOCKERS UPDATE Vrijdag 10 februari komt de leverancier om een start te maken met het elektronische lockersysteem. Dit zal wat ongemak in de kleedruimten geven, hetgeen wij zoveel mogelijk zullen beperken tot de rustige momenten overdag. De werkzaamheden worden de week daarna afgerond. Tot die tijd kunnen lockers gewoon gebruikt worden met de inmiddels ‘vertrouwde’ sleutels.

EUCALYPTA – Nog steeds doet de eucalyptus pomp van het stoombad het niet. De installateur heeft ons toegezegd dit uiterlijk volgende week in orde te maken, wij houden je op de hoogte!

DEAUTIFUL Anja Robert heeft deze maand de Fabulous February Actie. Bij iedere Facial krijg je een GRATIS Tripollar behandeling, of je betaald slechts 25 i.p.v. 35 euro voor een Tripollar behandeling. Mooi van binnen, dus ook van buiten!

HERRIE De drangers van onze mooie hoge binnendeuren staan een beetje strak afgesteld. Dit geeft nogal wat geklap met de deuren. Wij lossen dit deze week nog op.

GEBRUIK GF-ZAAL Gezien de open structuur in onze club, mag iedereen gebruik maken van onze GF-zaal, ook als er geen lessen zijn. Om ongelukken te voorkomen, vragen wij echter of je aan onze barmedewerker wil melden als je in de zaal wilt sporten. Er zijn twee uitzonderingen hierop; de boksrails mag niet gebruikt worden, en Kettle Bells uitsluitend als je hier ervaring mee hebt.

In maart komen wij weer met ander leuk nieuws! Bedankt voor het lezen en CU @ THECRUNCH!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *