Nieuwsbrief December 2013 – met openingstijden feestdagen!

Nieuwsbrief December 2013 – met openingstijden feestdagen!

Beste Crunchers!

Ja… en dan is het alweer december. Deze feestmaand brengt wat wijzigingen in onze openingstijden met zich mee, en natuurlijk diverse feestelijke specials! Alles hierover in deze nieuwsbrief. Afgelopen zondag zijn we al goed begonnen met de Step Symphonica workout. Deze uitdagende steples o.l.v. presenter Ilse Michiels en “live” viool van Nico Dezaire was helemaal uitverkocht en een groot succes! Alle steppers zijn met een ‘big smile’ naar huis gegaan en dat was precies onze bedoeling :-). Foto’s kun je zien op de site -> www.thecrunch.nl/

Ilse Michiels Gezien alle enthousiaste reacties van afgelopen zondag hebben wij ons best gedaan, dus…hebben wij deze Belgische professional kunnen strikken voor een vaste plaats in ons team! Vanaf vrijdag 10 januari staat er iedere week een Step Choreografie op het programma.  

Openingstijden Feestdagen & Groepslessen tijdens de Feestdagen De lessen op dinsdag 24 december blijven gedurende de dag ongewijzigd, het reguliere lesrooster wordt gehandhaafd tot 18.00 uur, wanneer de club sluit. Op 2e Kerstdag en op Oudejaarsdag hebben wij een speciaal KNALLEND groepslessenrooster.

Crunch Feestdagen

Kerstkindjes De kinderopvang is gewoon geopend van 09.00-12.00 uur op alle dagen dat de club geopend is, dus ook op 2e Kerstdag & Oudejaarsdag!

Crunch Care Snel beter en pijnvrij trainen! The Crunch biedt binnenkort een sportmedisch spreekuur door een (top)sportarts. Met de komst van deze sportarts is ons (para) medisch team verder uitgebreid. In samenwerking met onze fysiotherapeut en chiropractor kan gewerkt worden aan revalidatie en herstel. Voor verantwoord & veilig trainen of efficiënt trainen met hartslagzones kan iedereen bij The Crunch een sportkeuring met inspanningstest laten uitvoeren.

Data voor deze inspanningstestdagen worden in januari gecommuniceerd. En omdat wij gezondheid belangrijk vinden, een fantastisch aanbod voor een zorgverzekering:

Feel Good Een goed gevoel over de financiele afwikkeling van ziektekosten geeft rust! Daarom hebben de Feelgood Company en  The Crunch met De Amersfoortse afspraken gemaakt over een collectieve feelgood zorgverzekering. Als lid van The Crunch kunnen jij en jouw familie hieraan deelnemen! Naast keuzevrijheid van huisarts of specialist stimuleert de feelgood zorgverzekering een gezonde levenstijl door dekkingen op het gebied van preventie en kun je een wildcard inzetten voor extra zorg naar keuze! Stem bovendien de dekking af op jouw persoonlijke situatie tegen de juiste prijs.
De Feelgood polis biedt praktische voordelen die er toe doen! Meer info over deze zorgverzekering op onze site OF bereken direct jouw premie en sluit af op www.feelgoodpolis.nl.

The Crunch Classes Slechts twee aanpassingen in december. De Bootcamp op donderdagochtend (10.00-11.00) komt gedurende de koudere wintermaanden te vervallen. De Insanity op zaterdag (12.00-12.30) vervalt ook. Binnenkort gaan wij op dit tijdstip van start met GRATIS Try Out lessen van een nieuw concept groepsles welke wij in het nieuwe jaar zullen introduceren, tegelijkertijd met de roosterwijzigingen vanaf maandag 6 januari. Dus hou je mailbox in de gaten!

Wij wensen alle Crunchers FIJNE kerstdagen en een VOORSPOEDIG & SPORTIEF 2014!!!!

Cheers! Zondag 19 januari willen wij met alle Crunchers en hun gasten proosten op een top Nieuwjaar en alweer TWEE jaar The Crunch! Meer info over deze SPECIALE OPEN DAG volgt begin januari…

Bedankt voor het lezen, [email protected] Crunch!

Nicole Bommer
Managing Director

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *