Nieuwsbrief December 2012!

Nieuwsbrief December 2012!

Beste Crunchers!

Nog een paar weken en dan zitten we weer met zijn allen onder de Kerstboom. Maar eerst hebben wij iets anders te doen!

We are One! Het is een bewogen jaar geweest voor The Crunch en als het goed is, letterlijk, ook voor de leden! Zondag 2 december vieren wij alweer onze eerste verjaardag. De uitnodigingen zijn verstuurd, de aanmeldingen voor The Crazy Crunch Lottery komen nog steeds binnen. Dat wordt knallen! De kids kunnen natuurlijk mee. Hou rekening met het aangepaste lessenprogramma (inschrijven via de Lessenplanner).

Heerlijk avondje 5 December valt dit jaar op woensdag. Dit ultieme kadofestijn voor kinderen heeft miiiiiiijlenverre voorrang op de Streetdance les, dat begrijpen we. Vandaar dat wij besloten hebben de Streetdance voor Kids op woensdag 5 dec. eenmalig te laten vervallen. Veel plezier!

Openingstijden december Gezien alle feestelijkheden in december heeft The Crunch op een aantal dagen de openingstijden gewijzigd:

Maandag 24 december Kerstavond 07.00-18.00 uur (aangepast lesrooster)

Dinsdag 25 december 1e Kerstdag GESLOTEN

Woensdag 26 december 2e Kerstdag 09.00-16.00 uur (aangepast lesrooster)

Maandag 31 december Oudejaarsavond 07.00-16.00 uur (aangepast lesrooster)

Dinsdag 01 januari Nieuwjaarsdag GESLOTEN

De aangepaste lesprogramma’s worden ruim op tijd gecommuniceerd per email en in de club.

Wij wensen al onze leden een sfeervolle december maand!

Harde werkers Het afgelopen jaar is er door het voltallige team keihard gewerkt om een Healthclub neer te zetten die STAAT! Om onze medewerkers hiervoor te bedanken hebben wij een feestje georganiseerd op zondag 20 januari. De openingstijden van de club zijn daarom eenmalig aangepast:

Zondag 20 januari 08.00-16.00 uur i.v.m. Crunch Crew Party

Het lesprogramma blijft gehandhaafd. Wij hopen op ieders begrip!

Goede voornemens The Crunch heeft de missie om al haar leden te ondersteunen bij het behalen van sportieve doelstellingen. In januari starten wij met drie nieuwe programma’s:

1. Voor Altijd Slank & Fit 12 weken programma

2. Sportvasten 10 dagen programma

3. Stoppen met Roken 8 weken programma

De programma’s worden inhoudelijk toegelicht middels een separate Nieuwsflits, medio december. Als je nu al meer info wilt over 1 van bovenstaande programma’s, stuur dan een email naar nicole@thecrunch.nl

Crunch Conditie & Core Iedere maandag- en woensdag ochtend wordt in groepsverband (zaal 2) op een rustig tempo gewerkt aan conditie en spierkracht. Deze les is uitermate geschikt voor beginners en voor mensen die het een beetje rustiger aan willen doen. Dus ook voor de dames en heren “op” leeftijd! Maandag geeft Mira les van 09.30-10.30, woensdag Virginia van 10.00-11.00. De SGT TRX op woensdagochtend verplaatst naar 11.00-12.00 (zaal 1). M.i.v. maandag 3 december!

Feel Good @ The Crunch Het team van The Crunch is altijd op zoek naar het verbeteren van kwaliteit & service. Daarom heeft The Crunch zich aangesloten bij The Feel Good Company, een landelijk platform dat uitsluitend bestaat uit high-end Healthclubs. Dit netwerk van kwaliteits clubs heeft de handen ineengeslagen waardoor wij aantrekkelijke deals en kortingen kunnen bieden aan leden van deze Healthclubs. Deze maand gaan wij van start met het weggeven van 600 belminuten & korting op de ziektekostenverzekering (FeelGoodPolis). Sporten bij een high-end club had al vele voordelen, als Cruncher ervaar je dit dagelijks. Nu wordt het financieel ook nog aantrekkelijker gemaakt! In een separate Nieuwsflits (wordt verzonden vrijdag 30 nov.) staat meer info over deze exclusieve deals voor Crunchers.

Bedankt voor het lezen, CU @ The Crunch!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *