The Crunch Nieuwsbrief december 2011

The Crunch - Fitness & Healthclub, Amsterdam Noord

Beste Crunchers!

De eerste twee spannende weken van The Crunch Amsterdam Noord zitten erop. De leden druppelen gestaag binnen, welkom allen!

The Crunch gaat er een gewoonte van maken om de leden maandelijks te informeren over de gang van zaken in de club. Gezondheidstips, wijzigingen in het groepslessenrooster, nieuwe medewerkers, producten of diensten, allerlei nieuws dat van belang is voor de leden komt aan de orde. De nieuwsbrief wordt digitaal verstuurd, zal op de website gepubliceerd worden en er zullen exemplaren in de club liggen. In deze eerste nieuwsbrief besteden we voornamelijk aandacht aan de nog openstaande opleverpunten, en wanneer wij verwachten voor de volle 100% onze service en faciliteiten te kunnen aanbieden!

Technogym – De geweldige apparatuur van Technogym is nog niet helemaal compleet. Er wordt met smart gewacht op een aantal halterstangen voor de Pure Strenght Line. Uiterste leverdatum is week 51, echter er wordt flink druk op de ketel gezet om dit eerder voor elkaar te krijgen. Tevens worden de laatste twee Kinesis Stations verwacht voor het einde van dit jaar. Als alle apparatuur naar tevredenheid is ingedeeld, worden de Cable Cross en de DAP (Dual Adjustable Pulley) definitief vastgezet in de vloer, zodat ook deze apparaten veilig gebruikt kunnen worden.

Groepslessen – Ontzettend leuk om te zien dat alle lessen goed ontvangen worden. Iedereen is enthousiast over de instructeurs, en voor iedere les is interesse gebleken! Tot januari kun je altijd een les binnenlopen zonder je daarvoor aan te melden. Omdat we persoonlijke aandacht belangrijk vinden bij The Crunch, hebben we gekozen voor groepen van maximaal 20 personen (afhankelijk van het lestype). Spinning is hierop een uitzondering, er zijn 30 bikes per les beschikbaar. Vanaf januari gaan we werken met de lessenplanner. Alle clubleden krijgen een inlogcode waarmee ingelogd kan worden op de gratis te downloaden lessenpanner-app voor jouw smartphone. In de lessenplanner kun je The Crunch selecteren uit een lijst van deelnemende sportscholen. Ons lesrooster verschijnt op je telefoon en door te klikken op de les van je keuze ben je direct aangemeld. Je kunt gelijk zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn in de les. De lessenplanner-app is uiteraard te zien op onze website, zodat je je ook via de site kunt aanmelden voor je favoriete les. Ook het aanmelden van je kind voor de kinderopvang loopt vanaf januari via deze lessenplanner.

Wanneer de app precies geactiveerd wordt laten wij tijdig weten!

Wellness – De sauna voor dames en heren is inmiddels in gebruik. Een paar regels zijn voor het gebruik van de sauna van belang. Wij informeren je hier graag over in de club. Chillen op de banken in de relaxruimte verwachten we tegen de kerst te kunnen doen, dan wordt de bank geleverd. Damessauna en stoombad zijn nog niet helemaal klaar voor gebruik. Het stoombad mag pas over ruim een week in gebruik genomen worden wegens droogtijd van o.a. de voegen. De sauna in de dameskleedkamer kan nog niet aan wegens tekort aan stroom. Wij zijn hierbij afhankelijk van de energieleverancier, maar verwachten dat we na woensdag de 21e volop kunnen draaien. Dit betekent tevens dat wij op woensdag 21 december tussen 11.00 en ongeveer 15.00 uur geen stroom hebben in de club!

Lockers/Kleedkamers – Volgende week worden de nieuwe banken voor de kleedkamers geleverd. De tijdelijke exemplaren worden vervangen voor nieuwe. In beide kleedkamers zullen meerdere banken geplaatst worden. De terminals voor het openen en sluiten van de lockers zijn helaas nog niet leverbaar. We zullen ons nog even met de sleutels moeten behelpen. Zou iedereen zo vriendelijk willen zijn het kluisje na gebruik te sluiten en het sleuteltje weer in te leveren aan de balie?

Douches – Wij adviseren al onze leden om slippers te dragen tijdens het douchen en/of saunagebruik. In de eerste plaats om hygiënische redenen, maar ook om uitglijden te voorkomen. Er worden nog matten geplaatst voor de douches.

Toegangscontrole – De toegangschips zijn binnen! Alle leden die reeds eerder een inschrijfformulier hebben ingevuld kunnen het origineel ophalen bij de balie en krijgen meteen hun chip mee. Met de chip krijg je toegang tot de club, je kunt je Crunch Credits opwaarderen (betaalmiddel voor aan de bar en andere producten) en in de toekomst kun je de lockers daarmee openen. Om de toegangscontrole te optimaliseren wordt er binnenkort een digitale pasfoto van je gemaakt, welke wij uiteraard uitsluitend zullen gebruiken voor de persoonlijke gegevens in onze database.

Crunch Cafe – Vanaf volgende week wordt de menukaart gepresenteerd. Buiten de salades, soep en pasta’s (vanaf januari verkrijgbaar), zijn alle (fairtrade & biologische) lekkernijen te bestellen! Healthy en super lekker!

Openingstijden Feestdagen 2011 Onze openingstijden zijn i.v.m. de feestdagen afwijkend:

Zaterdag 24 dec. (Kerstavond) 08.00-16.00 uur
Zondag 25 dec. (1e Kerstdag) GESLOTEN
Maandag 26 dec. (2e Kerstdag) 10.00-16.00 uur (aangepast groepslessenrooster!)
Zaterdag 31 dec. (Oudjaar) 08.00-16.00 uur
Zondag 01 jan. (Nieuwjaar) GESLOTEN

[email protected] – Een sportief tintje aan jouw kerst dit jaar! The Crunch is geopend op 2e Kerstdag van 10.00-16.00 uur. Neem je familie en vrienden gratis mee na het kerstontbijt en kom bij ons Christmas Crunchen. Kerstspecials horen daar natuurlijk bij!

Een feestelijk rooster:
10.30-11.30 Bodypump
11.30-12.00 CX-mas-WORKX
12.00-13.00 Kickboksen
14.00-15.00 Candlelight Spinning

Tips & opmerkingen – The Crunch staat altijd open voor jouw vragen, opmerkingen of ideeën. Mail alles wat je kwijt wil over onze club naar nicole@thecrunch.nl – Je krijgt altijd een reactie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *