Nieuwsbrief April 2013

Nieuwsbrief April 2013

SPINSATION…Heb jij je al ingeschreven voor SPINSATION? Er zijn nog enkele fietsen beschikbaar voor de 4 uur durende spinningmarathon a.s. zondag 14 april van 11.00-15.00 uur. Als je 4 uur te lang vind, geen probleem. Je kunt de fiets delen met iemand anders. Iedereen kan meedoen, ook niet-leden van The Crunch! De opbrengst komt volledig ten goede aan Only Friends. Deze fantastische organisatie maakt het voor kinderen met een handicap mogelijk om te sporten. Ernesto Hoost zal diezelfde middag aanwezig zijn om twee Kickboks Clinics te geven, ook t.b.v. Only Friends. Helaas zitten de clinics al helemaal vol. Niet getreurd, je kunt nog steeds je steentje bijdragen met de Tombola van Wendy en Selina. Zij verkopen de hele dag lootjes voor 1 euro (5 voor 4,50 euro) waarmee je leuke prijzen kunt winnen.

Aanhang Neem zoveel aanhang mee als je wilt zondag de 14e. Er is een speciale actie deze dag voor introducees: Iedereen die zich op zondag 14 april inschrijft voor minimaal een halfjaar krijgt het inschrijfgeld a 25 euro teruggestort op de tag (Crunch Credits, vrij te besteden aan de bar van de club). Bovendien krijg jij als Cruncher 1 maand kado als jouw intro zich inschrijft voor minimaal een halfjaar.

Aanpassingen rooster zondag 14 april:

Pilates De Pilates les zal vanwege de marathon eenmalig van 10.00-11.00 uur plaatsvinden.

Kickboksen De Kickboksles komt eenmalig te vervallen i.v.m. de Clinics van Mr. Hoost.

Hollandse Tapas En om het geheel feestelijk af te sluiten gaan om 16.30 uur alle zenders op PSV-AJAX. Wij verzorgen drankjes en hollandse hapjes, zodat we met z’n allen in stijl de wedstrijd op de club kunnen kijken. Iedereen is welkom!

Stagiaire Helaas zit de stageperiode van Selina erop. Ze zal haar stage knallend afronden met de organisatie van het Only Friends evenement a.s. zondag en is wat ons betreft met vlag en wimpel geslaagd. Maandag 22 april doet een nieuwe lieftallige stagiaire haar intrede. Jill Kooij is studente Marketing, Communicatie en Evenementen organisatie aan het Johan Cruijff College. Daarnaast is zij prof handballer bij VOC A’dam. Jill zal een stageperiode van ruim 6 maanden komen invullen bij The Crunch. Welkom Jill!

Groepslessenrooster Vanaf a.s. maandag (8 april) start het nieuwe lesrooster. Het rooster staat al op onze site en is verkrijgbaar in de club. Er zijn slechts enkele wijzigingen. De SGT TRX op zaterdag start voortaan om 11.00 uur, de SGT Ketlle Bell op vrijdag is in het vervolg van 17.00-18.00 uur. SGT Kickboksen op zaterdag komt te vervallen. De Crunch Crossing lessen van donderdag en zondag vervallen tijdelijk i.v.m. de huwelijksreis van Marloes. Er komen maar liefst twee geweldige lessen bij:

Knock Out Iedere maandag en vrijdag lekker boksen van 12.00-13.00 uur. Op maandag deelt Rico de klappen uit, op vrijdag Yasin. Beide heren zijn ervaren maar niet gevaarlijk :-). Je kunt je dus gerust inschrijven voor de lessen (via de Lessenplanner of aan de balie). De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en uiteraard wordt er rekening gehouden met de verschillende niveau’s van de deelnemers.

Sunshine! De zon laat nog een beetje op zich wachten, echter niet bij The Crunch. Je kunt nu alvast een lekker kleurtje opdoen met onze snelbruiner. De lampen zijn pas allemaal vervangen, dus je hebt optimaal resultaat.

Shiatsu Donderdag 25 april start Katinka Greiner met Shiatsu massages @ The Crunch. Zij is geweldig in haar vak en zal voor Crunch leden beschikbaar zijn op woensdagochtend, donderdagavond, vrijdagochtend en zaterdagmiddag. Een weldaad voor iedereen die wil ontstressen, ontspannen of pijnklachten heeft. Een behandeling kost 55 euro voor Crunch leden (50 minuten massage, afspraak duurt 1 uur). Shiatsu massage wordt deels vergoed door diverse ziektekostenverzekeraars. Afspraken maken kan aan de balie van de club. Meer info: http://www.iokai-shiatsu-praktijk.nl/.

Luxe Crunchers Het Crunch Complete abonnement is razend populair. Niet zo gek, want het is heerlijk om je sporttas achter te kunnen laten en je kleding schoon op te halen als je weer komt sporten. We zullen onze locker capaciteit dus uit gaan breiden. De extra lockers worden over zo’n 6 weken verwacht. Er zullen ook kleine lockers geplaatst worden voor leden die alleen hun portemonne en een bos sleutels (niet) kwijt willen. De nieuwe banken voor de herenkleedkamer worden over zo’n 3 weken verwacht.

Crunch Favorites Bungelend aan stangen, jezelf zwetend omhoog hijsend onder het dwingende oog van je trainer, zou je willen dat je niet van die glibberige handjes had. In de vitrine binnenkort alweer een nieuwe Crunch Favorite, Gripads. Deze nieuwe en verbeterde fitness handschoen voor gewichtheffen en algemene oefeningen, zorgt voor een betere bescherming en comfort voor je handen. De innovatieve materialen maken dat jij betere prestaties kunt leveren! Een paar Gripads kost slechts 15 euro.

De Kidsles op woensdagmiddag van 16.00-17.00 uur komt tijdens de zomermaanden te vervallen (per 1 juni). Als de 10x kaart van je kind eerder op is en je wil nog meedoen tot 1 juni, bestaat de mogelijkheid om de lessen los af te rekenen. In september komen wij weer met een nieuw Kids Programma op de woensdagmiddag!

De laatste Koninginnedag die wij voorlopig tegemoet gaan, moeten we natuurlijk helemaal los. The Crunch is gesloten op dinsdag 30 april, Koninginnedag.

Tip van de maand Crunchers die met een auto naar de club komen, even opletten; oom agent heeft aangekondigd te gaan controleren op rijrichting. Je kunt van twee kanten het terrein oprijden, maar mag uitsluitend via TNT post van het terrein af. Zonde als je ontspannen bezoek aan de club een bekeuring oplevert. Kun je je beter voor laten masseren!

En JUST MARRIED….

Marloes & Danny!

Marloes & Danny
Bedankt voor het lezen, [email protected] Crunch!!

Nicole Bommer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *