Nieuwsbrief April 2012

Nieuwsbrief April 2012

Beste Crunchers!

Met de Lente in de lucht begint bij velen de gedachte aan sporten zich weer wat frequenter op te dringen. We zijn dan ook druk bezig onszelf de zomer in te ‘shapen’ met de Small Group Trainingen TRX & Kettle Bell. Deze lessen zijn zeer enthousiast ontvangen :-). Inmiddels alweer meer nieuws…

Zumba – Je kunt namelijk ook swingend een lekker lijf krijgen met Zumba @ The Crunch! De introductie van deze populaire groepsles is tijdens onze OPEN DAG op ZONDAG 15 APRIL! Behalve Zumba op deze dag vele andere activiteiten, waaronder een Spinning Special met LIVE MC. Een gratis Body Analyse, gratis broodjes, koffie en thee en natuurlijk EXTRA KNAL KORTINGEN! Iedereen is welkom, dus neem je vrienden en familie mee. Zumbalessen zijn na 15 april een vast onderdeel van het [email protected] Crunch, dus swing it out! Of…

In-Side OUT! Het zachte weer lonkt. Woensdag 18 april gaan wij van start met de eerste OUTDOOR Training! Je kunt je NU AL opgeven voor Hardlooptrainingen of Bootcamp. Drillers Mathijs Bos en Marloes Merza nemen je mee naar buiten.
Woensdagavond 19.00-20.30 Start 2 Run
Zaterdagochtend 10.00-11.30 uur Up ‘n Running
Zondagochtend 10.00-11.30 Bootcamp.

Meer info aan de balie van de club of op de site. Kosten: 99 euro voor 10x. Crunchers krijgen 50% korting (slechts 49 euro voor 10x)!

Roosterwijzigingen – vanaf 16 april ’12 Zumba op maandagavond 19.30-20.30 & woensdagochtend 10.00-11.00 uur van Angela Menso. SGT Kinesis op woensdag om 21.00 uur i.p.v. 17.00 uur van Benji Fenthur. De kickbokstraining op maandagavond van 20.00 uur wordt een ZAK-Training! Zondag verschuift de Body Balance van 15.30 naar 12.00 uur. De kickbokstraining start om 13.00 uur i.p.v. 12.30 en de SGT boksen start om 14.00 i.p.v. 13.30. Check het rooster vanaf de 16e!!

Crunch Crew – Alweer twee TOP TRAINERS erbij: Mathijs Bos & Marloes Merza! Beiden jarenlang actief in de fitness branche en nu beschikbaar @ The Crunch voor Personal Training & Small Group Trainingen. De Outdoor Trainingen nemen zij ook voor hun rekening. Marloes zal daarnaast nog een aantal groepslessen in gaan vullen. Meer info over deze twee kanjers op onze site (tabje P.T.-ers, of klik op hun naam)

Speciale openingstijden april! – Zondag 8 april 1e Paasdag zijn wij GESLOTEN. Maandag 9 april, 2e Paasdag zijn wij geopend van 10.00-16.00 uur. Een aangepast lesrooster voor deze dag staat op de site.
Maandag 30 april Koninginnedag zijn wij GESLOTEN. Alvast fijne dagen!

Deautiful @ The Crunch – Stralend het voorjaar tegemoet na een Special Treatment van Anja Robert. Tijdens de Open Dag komt zij met knallende acties en heeft tevens een gast: Sammy Zechiël van Permanent Mooi: Permanent Make-Up voor een zacht prijsje. Ideaal voor in de zomer! Afspraken met Anja of Sammy kun je maken aan de balie van de club of via 06-41557615.

Crunch Care – Ivan Zokic is druk bezig met het opzetten van een medisch platform in samenwerking met sportarts Liesbeth Lim. Zijn column vraag & antwoord gaat daar volgende maand dieper op in. Heb je vragen? Mail naar fysio@thecrunch.nl en Ivan geeft jou antwoord!

Bouwkundig nieuws – De lockers zijn nog steeds niet naar tevredenheid. Na het geduld dat iedereen heeft moeten opbrengen is het resultaat teleurstellend. Met de leverancier zijn wij er niet uit. Dit heeft o.a. tot gevolg dat er helaas nog geen keuze gemaakt kan worden voor een grote of kleine locker. Uiteraard zullen wij dan ook voorlopig geen kosten in rekening brengen voor het gebruik van een locker. Het dakterras waar iedereen zin in heeft laat nog even op zich wachten. Dit komt omdat we de vergunning nog niet rond hebben. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen!

Crunch Corporate – Werk je in de buurt van The Crunch dan is het zeker de moeite waard om navraag te doen naar ons uitgebreide Bedrijfsfitness Plan. Wij bieden een Arbodienst, Groepstrainingen, Individuele Trainingen, Breakfast Spinning…Revalidatie en Catering (lunch en diner bezorgd op het werk) zijn tevens onderdeel van ons gezondheidsmanagement voor bedrijven. Er zijn vele mogelijkheden, wij maken pakketten geheel naar wens en behoefte. Er staat uitgebreider nieuws op onze site, maar we komen graag langs om meer te vertellen. Als je interesse hebt kun je een mail sturen naar nicole@thecrunch.nl

Enne…niet vergeten! Al een keer geproefd van de Culinaire keuken van Frans Kelders? Voor de lunch de allerlekkerste broodjes aan de bar en vanuit je luie stoel of vanaf je werk bestel je jouw diner via https://thecrunch.nl/ tabje Crunch Culinair en vervolgens Catering voor leden. Daar vind je het bestelformulier. Betalen doe je gewoon bij The Crunch als je komt sporten. Super makkelijk, gezond en heerlijk!

In mei komen wij weer met ander leuk nieuws! Bedankt voor het lezen en CU @ THECRUNCH!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *