Marloes van Houten

Marloes van Houten

Mindful sporten

Ik begeleid al meer dan 15 jaar mensen om mentaal en fysiek sterk te worden.
Naast mijn dansopleiding en de sport certificaten die ik behaalde, heb ik mij middels een post master en een PhD, verdiept in ademhaling en beweging in herstel processen. Daarnaast volgde ik cursussen om mindfulness, pilates en voedingsadvies mee te nemen in mijn holistische werkwijze.

Werken met groepen is lonend en geeft veel energie. Het leukste vind ik echter het om echt de diepte in te gaan en mijn therapeutische, sport- en voeding expertise in te zetten in het 1 op 1 werken met mensen. De laatste jaren werk ik veel met mensen die door een heftige periode zijn gegaan, en graag aan willen sterken en zich mentaal en fysiek lekker in hun vel willen voelen. Denk hierbij aan herstel na bijvoorbeeld een burnout, kanker, eetstoornis, covid19, rouw, een postnatale depressie.

Waar ik te werk ga:
– nav een intake krijg je een op maat gemaakt trainingsschema waar we samen mee aan de slag gaan
– vervolgens krijg je trainingsopdrachten voor thuis mee
– mentale coaching, en evt. ademhalingsoefeningen waardoor je de relatie met je lichaam versterkt en je bewustzijn vergroot
– we ontwikkelen samen een ‘tool-box’ die je kan gebruiken in ’emergency’; als je de paniek, depressie, controle, of benauwdheid weer op voelt komen
– mocht je dat willen, dan krijg je ook voedingsadvies en coaching.

Er is de mogelijkheid om alleen of in duo’s te komen trainen.
Op woensdag ben ik aanwezig in de Crunch. Voor anderen dagen en locaties: stuur mij een mailtje ter overleg.

Mocht je meer informatie willen dan kan je mij bereiken via:
birdsofparadise.ams@gmail.com
https://www.instagram.com/doctordancer_nl/
(Website wordt momenteel vernieuwd en is spoedig weer online: www.birdsofparadi.se

Dr. Marloes van Houten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *