Katja Steinfort

Let’s work towards your Fit & Balanced Body!

Wat is je grootste uitdaging op het gebied van voeding en beweging? Wat motiveert jou? Wat zijn je doelen? Slechts enkele vragen die ik je zal stellen om er achter te komen hoe we samen jouw leven lichter kunnen maken. Allicht niet alleen lichamelijk maar vooral ook mentaal. Want wie niet lekker in haar of zijn vel zit, zal dit aan alles merken. Zonde! Je leeft maar een keer, dus haal het beste uit jezelf en voel je goed. Hierbij wil ik jou helpen en niet door alleen maar een paar weken te beulen in de sportschool, opeens radicaal je eetpatroon om te gooien, en daarmee klaar. Nee, het is een levenswijze waar we stap voor stap naar toe gaan werken zodat het ook op de lange termijn goed vol te houden is. Het draait om balans, zowel op gebied van voeding, rust, beweging en uiteraard plezier.

Wie ben ik? Ik ben Katja Steinfort. Een geboren en getogen Amsterdamse die altijd al sportief, actief en ondernemend is geweest. Ik heb vanaf jonge leeftijd verschillende sporten beoefend waaronder verschillende soorten dans, voetbal, schermen, en meer. Vanaf mijn achttiende ben ik begonnen met fitness. Ook ik, net als vele anderen, vond er in het begin weinig aan maar al snel ging ik mij meer verdiepen in deze wereld en begon ik het steeds leuker te vinden. Ik werd sterker en voelde mij aanzienlijk energierijker. Iets wat ook jij naar toe kunt werken! Daarnaast ben ik al jaren geïnteresseerd in voeding en wat dit met ons lichaam doet. Dat ik van mijn passies en interesses uiteindelijk mijn werk heb gemaakt is dan ook niet verwonderlijk. Ik ben een echt mensen mens en sta graag voor anderen klaar. Eigenschappen die goed tot uiting komen als personal trainer zijnde.

Als personal trainer vind ik het belangrijk dat een ieder op een verantwoorde, effectieve manier beweegt. Tijdens het samen trainen let ik dan ook altijd goed op je houding, uitvoering, techniek, balans en coördinatie. Je traint immers niet om er slechter van te worden, maar om je juist sterker, gezonder en fitter te voelen. Daarnaast houden we de progressies bij, hebben we om de zoveel tijd weeg en meet momenten en kijken we naar je eetpatroon. Door deze persoonlijke aanpak gaan wij samen jouw doelen behalen en toewerken naar ‘a fit and balanced body’!

Fit & Balanced Body personal training biedt personal training op maat. Iedereen is immers anders en heeft andere wensen en doelen. Samen gaan we kijken wie je bent, wat je wilt bereiken, waar we rekening mee moeten houden en hoe we je doelen gaan behalen. Dit doen we middels een intake, welke altijd vrijblijvend en gratis is. Kies je er voor om met FBB personal training in zee te gaan, dan kun je kiezen uit diverse vormen van trainingen. De verschillende vormen van personal training vind je op www.fbbpersonaltraining.nl. Ook kun je Fit & Balanced Body op Facebook en Instagram vinden.

Let’s get that body to work!

Katja Steinfort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *