Ivan Zokic

Ivan Zokic“Mijn naam is Ivan Zokic, eigenaar van FysioHealth Amsterdam. Naast mijn professie als fysiotherapeut ben ik sinds 2000 personal trainer. Ik ben gespecialiseerd in krachttraining/bodybuilding en cardio/corefitness. Ik geef onder meer loopscholing en kickboxlessen. Daarnaast begeleid ik ook topsporters”.

Bij de personal trainers van FysioHealth staat de doelstelling van de klant centraal. De doelstellingen van onze klanten variëren van conditie verbetering, kracht en/of spiermassa toename, tot vetverbranding en begeleiding bij een gezondere levensstijl.
Uw doelstelling wordt tijdens het intake gesprek vertaald naar een trainingsschema. Ook meten wij uw vetpercentage en huidige conditie om uw instapniveau te bepalen.

Personal training biedt u het volgende:

 • U behoudt progressie in uw trainingen
 • Blessures en terugvallen zijn uitgesloten door onze medische achtergrond
 • Tijdens iedere training worden uw houding en uw uitvoering van de oefeningen gecorrigeerd en verbeterd
 • Wij zijn uw ‘stok achter de deur’
 • U werkt niet alleen aan uw persoonlijke doel, ook ontwikkelt u kennis over fitness en training
 • U krijgt een persoonlijk voedselplan
 • We werken samen stapsgewijs naar een gezonde levensstijl toe

FysioHealth streeft er naar samen met haar klanten een optimale persoonlijke fitheid te bereiken ongeacht het startniveau. Onze wijze van (personal) training is gebaseerd op hard trainen. Wanneer u iets wilt bereiken zult u bereid moeten zijn hier volledig voor te gaan.

Discipline en toewijding, no-nonsense! Samen bereiken wij uw persoonlijke doelstelling!

Commit yourself, challenge yourself, be yourself!

Voor een afspraak kunt u ons persoonlijk aanspreken in de fitnessruimte/praktijk. U mag ook uw gegevens bij het balie personeel achterlaten, of contact opnemen via telefoonnummer 0643009237.

Vechtsport

Personal training in Boxing, Thaiboxing en Kickboxing

Onze trainers bij FysioHealth hebben naast hun professies als fysiotherapeut en personal trainer ook verscheidene vechtsport achtergronden. Zij geven hun leerlingen persoonlijke begeleiding in boxen, Thaiboxen en kickboxen, maar ook in worstelen en MMA.

De training begint met het ontwikkelen van de juiste basistechnieken. Aan de hand van uw niveau en lichamelijke conditie kan de training verder uitgebouwd worden naar de hoogste intensiteit. Door onze opbouw in training, kennis en vaardigheden is het beoefenen van een vechtsport bij ons voor iedereen toegankelijk; jong & oud, ervaren & beginnende sporters zijn allen welkom!

Het beoefenen van een vechtsport bevordert uw conditie, kracht en souplesse. En doordat wij het kickboxen in spelvorm benaderen, wordt conditieverbetering en vetverbranding gelijk een stuk leuker. Natuurlijk bieden wij ook high level trainingen aan.

Tijdens de trainingen wordt er gebruikt gemaakt van trap- en stootkussens en van de boxzak. Begint uw motivatie al te stromen? Dit is een uitgelezen kans voor u om echt te leren boxen! Dus trek die handschoenen aan!

Voor een afspraak kunt u ons persoonlijk aanspreken in de fitness ruimte/praktijk. U kunt ook uw gegevens achterlaten bij het balie personeel, of contact met ons opnemen via telefoonnummer 0643009237

fysio health ivan zokic

 

One Response to Ivan Zokic

 • mabel

  hallo,
  graag zou ik wat informatie willen over personal training hoe dat i zijn werk gaat.
  ik heb een ernstig overgewicht en afvallen lukt moeilijk,
  sport soms wel maar houd dit niet goed vol omdat ik niet goed weet hoe ik dingen moet doen en mezelf best veel opleg en dan houd ik het dus niet meer vol.
  hoeveel zijn de kosten voor een personal trainer en hoe gaat het in zijn werk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *