The Crunch opening!

Zaterdag 3 december is het zover! In Amsterdam Noord opent eindelijk een Healthclub met internationale allure. The Crunch, Fitness & Healthclub.

The Crunch heeft de ambitie haar klanten te boeien, binden en motiveren. Hen daarbij te begeleiden bij het behalen van individuele, sportieve doelstellingen. Dit d.m.v. alle kennis die wij in huis hebben, sportend in een prettige, ongedwongen sfeer. Kosten noch moeite zijn hierbij gespaard gebleven, het resultaat mag er dan ook zijn!

Onze Healthclub is van alle gemakken en luxe voorzien. Naast zeer ruime openingstijden, goed opgeleid personeel en gediplomeerde, ervaren trainers, bieden wij:

Allernieuwste Technogym apparatuur… Kinesis…Personal Training faciliteiten…Fitnessbegeleiding…Fitheidsteseten en Intakes…Zeer uitgebreid groepslessenrooster waaronder diverse programma’s van Les Mills…
Voedingsadviezen…Uitgebreide en moderne relax- en wellnessfaciliteit…Extra sauna voor dames…Zonnebank…Fysiotherapie…Massage… Beautysalon…en…het Crunch Cafe…Fantastiche en gezellige bar/lounge waar italiaande espresso, verse shakes, luxe broodjes, gezonde salades, etc. op de menukaart staan!

Aan extra faciliteiten als WiFi, Visioweb op de cardio-apparatuur (internet, email, TV kijken!), gratis lessenplanner app voor i-Phone en Android toestellen, kinderopvang, zakelijk meeting point, laundry service en gratis parkeergelegenheid is ook gedacht.

The Crunch biedt 4 abonnementsvormen:

Crunch Compact (geldig van ma t/m vr tussen 10.00-17.00 uur)
Crunch Classic (geldig gedurende de openingstijden van de club)
Crunch Complete (luxe abonnement waarbij diverse extra faciliteiten zijn inbegrepen)
Crunch Corporate (compleet vitaliteitsplan voor bedrijven hetgeen op maat wordt aangeboden aan onze zakelijke klanten)

Dit alles tegen aantrekkelijke prijzen.

De abonnementen kunnen voor verschillende termijnen worden afgesloten. Betalingsmogelijkheden zijn aan de balie of per automatische incasso.

VOOR EEN RONDLEIDING IN DE MAAND NOVEMBER OF MEER INFORMATIE OVER ONZE CLUB, BEL: 06-28281119

Wij verwelkomen je graag in onze nieuwe club!

The Crunch Crew

The Crunch, Fitness & Healthclub
Vlierweg 44 (hoek Klaprozenweg 17D, boven Carglass)
1032 LG Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *