Alternatieve Trainingsfaciliteiten

alternatieve trainings faciliteiten
Velen van jullie zullen al gehoord hebben dat er gisteren avond een brand is ontstaan in The Crunch. De brandweer is bezig met een uitgebreid onderzoek. De precieze toedracht van het ontstaan van de brand is nog onduidelijk.
De brand heeft flinke schade veroorzaakt in een groot deel van onze club.
Na ruim twee jaar keihard te hebben gewerkt aan een prachtige club met een inmiddels groot en tevreden ledenbestand, is dit een enorme klap voor iedereen. Wij begrijpen uiteraard dat onze leden hierdoor gedupeerd zijn. Velen van jullie hebben al medeleven getoond. Het is hartverwarmend om te ervaren hoe betrokken jullie zijn. Veel dank daarvoor.
Wij zijn vandaag met man en macht aan het werk geweest om alternatieve trainingsfaciliteiten te organiseren voor de komende dagen. We kunnen nu alvast melden dat wij vier fantastische ondernemers bereid hebben gevonden om onze leden tijdelijk onderdak te bieden:
ADZ in Oostzaan (Spinning, Pilates & Fitness), Djemi in Landsmeer (Bodyshape, Bodypump, Body Balance en Yoga) en Sporthal Landsmeer (bokslessen op maandag en vrijdag om 12.00 uur). Morgen zullen wij met deze ondernemers om de tafel zitten om de huidige roosters daar waar mogelijk verder af te stemmen op de behoefte van onze leden. Wij zijn tevens in gesprek met een andere club bij ons in de buurt. Ook zullen wij dagelijks een aantal buitentrainingen aanbieden op diverse locaties rond onze club.
De roosters van de diverse alternatieve mogelijkheden en buitentrainingen zullen wij morgen communiceren. Klanten zijn nu al welkom bij ADZ en Djemi en op vertoon van jouw Crunch tag kun je bij hen naar binnen.
Op de websites kun je alle contactgegevens vinden: www.adz-oostzaan.nl / www.djemi.nl / www.sporthallandsmeer.nl
Ook voor meer info m.b.t. aanmelden voor de lessen.
Voor onze Personal Trainers hebben we een ruimte kunnen regelen op de TTVasum weg (Cross Fit NDSM). Hierover morgen meer.
FysioHealth laat zoveel mogelijk alle behandelingen en Personal Trainingen (buiten) doorgaan. Ivan Zokic heeft een praktijkruimte aan huis in Noord. Voor meer info: 06-43009237.
Morgenochtend vroeg is de verzekering expert aanwezig om de schade vast te stellen en te inventariseren hoe lang de herstelwerkzaamheden in beslag zullen gaan nemen.
Wij streven ernaar binnen afzienbare tijd de fitnessruimte en groeplessen zalen weer open te kunnen stellen voor onze leden. Wij zullen morgen een nauwkeurig plan van aanpak communiceren.
Zoals het er nu uitziet zal het event van a.s. zondag voor Only Friends gewoon doorgang vinden, eventueel op een andere locatie. Gezien al het enthousiasme en de vele aanmeldingen zetten wij alles op alles dit alsnog tot een groot succes te maken.
Er komt ontzettend veel op ons af momenteel, maar we hebben er alle vertrouwen in dat wij hier spoedig bovenop zullen komen.
Natuurlijk staan wij open voor vragen. Het liefst communiceren wij per email: nicole@thecrunch.nl
Tevens zullen wij een dagelijkse update geven over de ontwikkelingen via onze website, email en facebook.
Wij hopen op ieders begrip en zien ernaar uit iedereen weer snel te kunnen begroeten in de club!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *