13 April – Only Friends Event!

13 April – Only Friends Event!

Op ZONDAG 13 APRIL organiseert The Crunch Fitness & Healthclub voor de 2e keer een groot EVENT ten behoeve van ONLY FRIENDS.

ONLY FRIENDS is een organisatie die het voor kinderen met een beperking mogelijk maakt om te sporten. Ons doel is om deze dag voor zowel Crunchers als voor ONLY FRIENDS tot een GROOT succes te maken!  Dus hoe gaan wij op een zo LEUK mogelijke manier een zo HOOG MOGELIJK BEDRAG bij elkaar sporten voor deze kinderen…?

We hebben een fantastisch programma kunnen samenstellen dankzij de medewerking van enthousiaste instructeurs, Personal Trainers, Care Specialisten, Crunch leden en top sporters Grischa Niermann & Ernesto Hoost.

Dus schrijf je nu onderaan deze pagina in voor de spinningmarathon of kickboks clinic, doneer, laat je masseren, eet wat Superfoods of doe mee met de LOTERIJ die bol staat van WAARDEVOLLE PRIJZEN!

Programma

The Crunch zorgt zoals gewoonlijk voor een drankje en lekkere tapas v.a. 16.00 uur!

Op zondag 13 april is er kinderopvang mogelijk tussen 10.30-15.30 uur. Aanmelden kan nu al via de Lessenplanner.

PROGRAMMA & LOTERIJ

SPECIAL 1: SAMSUNG SURPRICE door Sponsor Samsung

SPECIAL 2: “Beach-product” uit de exclusieve Braziliaanse collectie van TipicoRio! Sponsor Inge Simon

Loterij Prijzen

En… Le Coq Sportif regenjassen, Hugo Boss wintermutsen met aansluiting telefoonkabel, Cebe zonnebrillen…

Wie niet waagt, wie niet wint!

Alle opbrengst is voor Only Friends. Iedereen biedt kosteloos hun diensten/producten aan!

Verkoopprijzen lootjes:

1 lootje: E 2,50
5 lootjes: E 10,-
10 lootjes: E 17,50

Kosten Trainingen:

Spinningmarathon  E 40,- voor 4 uur OF E 25,- voor 2 uur (voor minder dan twee uur inschrijven is NIET mogelijk, maar fietsen mogen wel gedeeld worden. Wissel uitsluitend op hele uur  (28 fietsen beschikbaar) Polar leent H7 Heart Rate Sensoren uit voor deelnemers die geen eigen hartslagmeter tot hun beschikking hebben.                    

Kickboks Clinic  E 20,-  (totaal 40 plaatsen beschikbaar, 20 p/u)

Iedere deelnemer krijgt bij inschrijving een GRATIS lot voor de loterij! Voor 4 uur deelname aan de marathon twee gratis loten!

Betalingen van de minimale inleg moeten uiterlijk voor maandag 7 april zijn bijgeschreven op het rekeningnummer van Only Friends, o.v.v.:Crunch 4 Only Friends: deelname spinning* / deelname kickboks clinic* (*hetgeen van toepassing is). St. Sportclub Only Friends IBAN rekening nummer: NL24ABNA0428979815 

De minimale inleg mag altijd verhoogd worden! De hoogste donateur krijgt een door Robert Gesink getekend en ingelijst T-Shirt! Alle donaties worden bijgehouden en bekend gemaakt op zondag 13 april om 17.00 uur. 

Wil je niet meedoen aan de trainingen, maar wel doneren? Dat kan ook! Vermeld dan bij je betaling:

The Crunch 4 Only Friends: Donatie

  • Inschrijven voor de trainingen is mogelijk middels dit aanmeldformulier of aan de balie van de club.
  • Lootjes kopen kan vanaf maandag 17 maart aan de balie van de club. Tevens zullen er op de dag zelf kinderen van O.F. rondlopen om meer lootjes aan de man te brengen.

De loterij zal worden uitgevoerd door Mark Bak, een van de kinderen die bij O.F. sport. The Crunch zorgt daarbij voor een drankje en hapje.

Tijdens het event zal de penningmeester van Only Friends aanwezig zijn. De lootjes dienen contant aan de balie van onze club te worden afgerekend.

Wij hopen IEDEREEN te zien op ZONDAG 13 april!

Met vriendelijke groet,

Nicole Bommer
Managing Director

Aanmeldformulier voor de Spinning Marathon en/of Kickboks Clinic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *